![]() |
Re: Dobra Analogija
anne clark - trilogy takodje muzika kome je umnogo inspirisana jedna od mozda najprogresivnijih domacih grupa video sex eto i njih mozes da poslusas npr. 1984 album :]
|
Tonto's expanding headband - stvar se zove Cybernaut:)
|
hvala na predlozima ljudi...poceo je download da radi:D
|
Ja imam Lazu MERGE na nekoj kaseti(snimio od kuma).Pretpostavljam da neke starije lokalne stanice jos imaju LP.
|
za sad to radi pos'o ako te ne mrzi i ako imas dek jel nije problem ??? :] ovaj sto se tice lokalnih radio stanica tesko da to ovde neko ima ... mozda radio begorad ali tamo ne znam nikoga
|
...adamski u tandemu sa seal-om.stvar se zove killer.poslusaj ceo album od adamskog.
|
adamski-killer, legendarna stvar iz ranih 90-ih...nju imam ali nemam čitav album...zna li neko onu stvar iz tog preidoda i iz tog fazona "tha life is a game, the life...ne znam kako ide tekst ali liči mi baš na fazon adamskog...ili je neko drugi?Zna li neko na šta mislim?Ajde recite ako zna jer tu pjesmu odavno tražim i ona je bila hit 90-ih...
|
Doctor Adamski's Musical Pharmacy ...potrazi ovaj album...ne znam dali si gledao spot killer...preterancija
|
vangelis
|
Ako prebacite ceo Merge ,bilo bi lepo da neko uploaduje;)
Setio sam se jos jedne dobre stvari Giorgio Moroder - Paul's theme(iz filma "Cat people") |
All times are GMT +1. The time now is 04:21 AM. |