![]() |
Re: Rumski Remix Contest ?
Quote:
|
Dakle?
Stoja? Ceca? Gacice, podvezice, bmw-i i tornada? :rotfl: |
Polako... Nesto ce se smisliti na kraju. Ja ne zelim nista da obecavam, tipa, organizovacu nesto. Kad se naprave dogovori medju svima vama, kad se bude znalo zasto se nesto radi i kako, onda cemo preci na konkretne stvari!
Svakako, na dobrom (tj. boljem) smo putu!:D |
U svetlu novog otkrica da imas americko auto koje guta gorivo, malo mi je jasnija tvoja cesta nervoza na forumu. :mrgreen:
|
Pa ja fino rece da smisao i jeste kada radimo sa domacim hitovima. Frozen je samo primjer, i ne mora biti upotrebljen (svakog dana ljudi izbace acapelle nekih novijih hitova...treba samo preslusati i odabrati one sa najboljim kvalitetom, a da je sto veci hit...time bismo privukli ljude). Mene samo interesuje koliko je to bezazleno (koliko time krsimo tudja copyright prava) i kakve mogu biti posljedice? Perun, poguraj ovu ideju koliko mozes, i bicemo ti zahvalni. Porazgovaraj s ljudima!. Poz |
Pa i Madona je domaca:D
E, ljudi, kad vec pravite, dajte nesto i za nas koji ne radimo remixe, vec smo samo 'sound designeri' |
Quote:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :rotfl: Pravo u centar :mrgreen: |
Quote:
|
atomsko skloniste - za ljubav treba imat dusu
bebi dol - rudi zdravko colic - ti si mi u krvi ........ ili neke novije eto makar tri prijedloga... :) nova godina - nervozni postar...:D |
znaci bebi dol - rudi ali vejvodin rmx tj dance mix ... i dan danas ne mogu da ga umiksujem sa ostalim elektro stvarim :] ali je vrhunac izdrkavanja sa opremom !
|
All times are GMT +1. The time now is 03:19 PM. |