![]() |
Re: danas izasao CUBASE4 !!!
Quote:
Quote:
|
Ko će da se opkladi da će u Nuendu 4 biti implementiran sidechain-ing? Naravno, pod uslovom da izađe tek za 2 meseca. ;) Toliko im dajem za rešavanje problema. :rotfl:
|
To mi je sve vreme nejasno ......
Uglavnom je Nuendo njihv prvenac ..... Cubase uvek prati ..... mozda je ovo probni balon ???? U svakom slucaju , puno lepih promena Pozdrav |
|
Quote:
:zbunjen: Ali zato su tu dobri drugari iz inostranstva i kreditne kartice... |
Quote:
Bas danas razmisljam o tome kako ni jedna jedina radnja u Srbiji ne drzi software u radnji, konkretno mislim na to zasto niko ne otvori muzicku radnju u kojoj ce neko moci da kupi npr. : Native Instr., Steinberg, E-magic, Korg, Spectrasonic, Waves...... Mozda je malo utopisticko razmisljanje ali kada bi se to pojavilo sunce bi nas ogrejalo i verovatno da bi vise ljudi razmisljalo o tome da kupi program jer ne mora da izvodi besne gliste i kojekakve gimnastike da bi nesto doneo od napolje jer ovde deru kozu...ovo je bilo u jednom dahu :rotfl: Znam, sve znam i ne treba da mi se pojasnjava trenutno stanje u S(G)rbiji oko postotka legalnog softvera |
[quote=Moritz]
Bas danas razmisljam o tome kako ni jedna jedina radnja u Srbiji ne drzi software u radnji, konkretno mislim na to zasto niko ne otvori muzicku radnju u kojoj ce neko moci da kupi npr. : Native Instr., Steinberg, E-magic, Korg, Spectrasonic, Waves...... Mozda je malo utopisticko razmisljanje ali kada bi se to pojavilo sunce bi nas ogrejalo i verovatno da bi vise ljudi razmisljalo o tome da kupi program jer ne mora da izvodi besne gliste i kojekakve gimnastike da bi nesto doneo od napolje jer ovde deru kozu...ovo je bilo u jednom dahu :rotfl: crnjak:rotfl: |
Ja mislim da ima u Artistu u Beogradu. Mada nisam siguran, znam da kada sam jedno i?ao i pitao imali su, u to vreme je ba? iza?ao Cubase SX 3. Sigurno ima ljudi koji to mogu da potvrde. A mogu i ja po?to idem sutra za ne?to drugo.
Sla?em se u potpunosti sa svime izrečenim. Svi se vajkaju na pirateriju, a ponuda nikakva. |
Da stvar bude gora, potrebno im je (dilerima) mnogo manje para za startnu posiljku soft paketa nego za recimo buljuk Roland aranzera. Na kolicinu dobijaju popust i samim tim mogu ako nisu halavi da imaju konkurentne cene onima napolju. Nego trgovci ko trgovci uzimaj samo ono sto ide (ljuti kinez) i onda to k***njaju kako to niko nema pra da kupi i nikoga ne zanima :banghead: :banghead: :banghead:....odosmo u off topic al jbg mora se reci.
Npr. za Steinberg i Native Instruments nema dilera za Srbiju!!!.... ajmo deco sta cekate, limun? |
ja potvrdjujem da je u artistu imao Cubase SX 03...
Ja sam ga i kupio :) eto...i to najbolja cena u EU tada ... ziveo Artist :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:35 AM. |