![]() |
Re: ..Adam A7..
Quote:
Yamaha A100a??? Sjajno. Ja u stanu koristim nju, ako je tvoja sa A na kraju. Cuvaj je se u studiju, malo laze, ali svira fantasticno... Kazem, u kuci!!! Pravi HiFi, ali mnogo upeglaniji zvuk... Ali opet ne studijski! Pozdrav... A kako izgleda bash tvoj par VIFA??? Ono je advert fotka...:confused: |
Quote:
pozdrav bogi |
Gotovo identicno, samo sto je nisam imao dovoljno precozan alat da zakosim gornje ivice, mada i pored toga rade sjajno. Hvala na savetima za A100a ;) , jako fino radi pojacalce, posebno sto sam ga dobio za 100 eura...naravno ebay:da:
|
@ Boggy
red je da pitam :) |
Quote:
Ali veruj mi da mi je vec dosta i ovih mojih nacrta i sema... samo mi jos te tvoje Vife fale u zivotu:D :rotfl: Cuvaj te planove i stancaj zvucnike za surround... pitam se samo... kako bi ti Vife zvucale sa malo ozbiljnijim pojacalom :mrgreen: ... Kolika im je nominalna impedansa? pozdrav bogi |
Mislim da je 8 oma, ali me nemoj drzati za rec. Sto se surrounda tice sve sam sigurniji da cu to i uraditi, kada saberem koliko ce me sve kostati dodje ne otprilike malo bolji par aktivnjaka. Inace mogu da se kupe mala pojacala koja mogu da se kace na ledja zvucnika, ne znam sta mislis o ovoj varijanti? Cena im je oko 150-200 e po komadu, nisam detaljnije gledao specs ali mislim da su klasa D, nemam para za neke Bryston-e ili slicno tako da mi ovo deluje kao dobro resenje.
|
Quote:
pozdrav bogi |
Posalji meni. Necu da pravim, samo me zanima, cuo sam skoro jako lepe VIFA visoke......;)
studiooff@nst.co.yu Hvala |
Quote:
Neces se prevariti, takav monitor nemas, niti ga mozes kupiti... :) pozdrav bogi |
Cuvam kintu za neke pravljene monitore, malo skuplje;)
a i, video si, nisam neki vest poznavalac zvucnika i tehnologije izrade |
All times are GMT +1. The time now is 10:38 AM. |