![]() |
Re: Kojeg ibaneza?
Quote:
|
Ljudi, HVALA Vam sto hocete da mi pomognete,ali moram malo da se "dopunim" znaci:
-gitara ce biti ISKLJUCIVO za po kuci -budzet oko 250e -sviram(kao sto i slusam) svasta od pop-a do metala -odgovara mi malo tanji vrat (kao taj EXR) -nisam virtuoz(al' bi hteo da budem :D ) E sad gledao sam i ranije Jackson-a,ali modeli za oko 250e imaju malo deblji vrat od npr.EXR-a(osim toga ko prodaje Jackson-a u SCG?). |
Quote:
|
Quote:
A vidio sam npr. jazzera sa les paulom...:) |
...Pa ni ono sto Malmsteen:hyper: :banghead: radi sa Stratom nisu bas uspavanke!
|
Quote:
|
Malmsteen je smarac :) (sad ce drvlje i kamenje)
@Dushan: Druze upravu si, ispala. Basswood je u pitanju. Strat je ok polazna tacka al' mislim... dosta vise :) Po mom misljenju najbolja gitara za studio (ili kucno sviranje ili sta god...) mora da bude "all-around". Znaci obavezno H-S-H kombinacija. Ibanez ima dobre modele ali su skupi. Jos uvek nisam naleteo na bolju kombinaciju od koncepta koju ima ibanez JS serije. Basswood+dimarzzio fred/pafpro(joe jos bolje)+coil splitter+ high pass filter i mozes sve da sviras i da dobijes 90% zvukova. Jedino sto je gitara manje nego sto bih voleo :D |
i tako ..... zbuniste coveka. :confused:
|
Izgleda :)
|
Quote:
Inace Sile, tebi bi leg'o jedan JEM k'o 'kec na desu' - tanak vrat H-S-H... |
All times are GMT +1. The time now is 11:26 AM. |