![]() |
Re: sidechain pomocu kjaerhus gca1.....
Super ..... verovatno bolje radi i kao kompresor .......
Pozdrav |
super ...ovde je bas do sitnih creva objasnjeno...a bas bi bilo divno ako nadjes vremena pa nakacis i te slike opet :D
|
Vidim da dugo vremena nitko nije bio na ovoj temi, a ja sam slučajno naletio tra?eći Kjaerhus manualse...
Mo?e li netko biti tako dobar pa objsniti čemu slu?i sidechain? koliko vidim u ovoj temi, da li je to ''stapanje'' bassa i kicka, da skupa sinkronizirano, zaljepljeno lupaju? :) |
|
a sta znam,uzmes otvoris fruti vezes peak kontroler za volume na basu i to mu je to...
mozda moze i za trashold na kompresoru.... :da: |
ljudi tc jeste lagan ali kad se radi sidechain bas dobije klik. imali smo problema s tim i na par računara smo probali. kad radimo sidechain kik i bas, na basu dobijemo klik. :(
|
Uzmi voxengo crunchessor, meni super odradjuje posao.... cak znam prije njega stavit neki drugi kompresor a njega na neutral samo za ducking:wink:
|
Quote:
|
Dovoljna objasnjenja su data u 'GAC-1 Users Manual' koji se nalazi u folderu gdje je instaliran, a moze se pokrenuti i sa plugina (ona otvorena knjigica). Vec godinama odlican alat.
Mogu se vidjeti sheme algoritama iz kojih je jasno kako on radi. Evo ovdje imaju i patchevi sto ih je prilozila raja iz bijelog svijeta : http://www.kjaerhusaudio.com/patchbank.php Ja inace vise volim duplirati track, pa jedan obradjivati rucno u smislu sidechain sounda, te ispadne kao podvuceni layer. Stvar navike i kasnijeg komfora u miksanju. |
2 Attachment(s)
:)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:47 PM. |