![]() |
Re: URS - par meseci posle
hvala, hvala. niste trebali. :da:
'ovom prigodom zelim se zahvaliti svima koji su... bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla' :mrgreen: |
U poslednjih par meseci naletelo je dosta zanimljivih plugova (URS,HYDRATONE,FOCUSRITE,VOXENGO,KJAERHUS,itd...)-za mene koji nemam UAD-a ovo je bilo pravo otkrovenje..skoro sam skroz prestao da koristim ostale plugove,osim NOMAD FACTORY,SONALKSIS,OTHIUM,db AUDIOWARE i mogu vam reci da je DIGITALNO prislo vrlo blizu ANALOGNOM a neki ljudi koje poznajem su zbog pojave istih kompletno rasprodali studijski hardware/outboard i presli na PC..mislim da to vec sve govori..
Sto se tice URS-a,ne bih nista posebno izdvajao,posto svi pronalaze primenu na pocetku ili na kraju projekta |
FOCUSRITE ........ STA FOCUSRITE ??????
Pozdrav |
Ako poznajes ...ili ako jos neko poznaje te neke ljude koji potpuno rasprodaju outboard , da bi presli na PC , molim vas javljajte prvo meni ......
Pozdrav |
Quote:
|
Za PC ....gde , kako , kad :hyper: :hyper: :hyper:
Pozdrav |
Zaljubio sam se u N12. Jel ste primetili koliko je "veliki" 1dB???
Sprava je carobna! :hyper: |
N12 - Strashno!:)
Radio sam neki post sa njim za probu, maximum 0,7 dB! |
Quote:
Kad smo vec kod Hydratone-a slede 2 jaka plugin-a od njih: AngelTone (mastering eq) i SqueezeTone http://www.tritonedigital.com/images...shot_small.jpg ( SqueezeTone is designed to be the compressor-equivalent of HydraTone and AngelTone: compression with ultimate flexibility) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:31 AM. |