![]() |
Re: Uad ... stize.. mozda.. jupi
Najbolje bi bilo da se obratis Ivanu sa naseg foruma, on bas prodaje jeftinije svog UAD-a! Jbg, sad je u vojsci, trebaju mu pare ko svakom vojniku! :) Ja sam kasno saznao za to, odnosno, kad sam vec bio narucio!
|
Quote:
Svi ti pluggovi za powercore su jako skupi i ratko ko moze da uzme sve tako lako ...... crackova nema to je jasno .....osim za eq ..... cak i ja koji imam prilicno posla ne mogu sebi priustiti vss3 i md3 .... mada je ova druga zaista fenomenalna sprava Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
neko mi rece da u artistu imaju na lageru puno njih (?)
|
Quote:
|
Drugarska preporuka...od srca... svima koji imaju U'D, a nemaju Plate 140, da isprave najvecu gresku u svom zivotu :-), i kupe taj plug-in...
Plate 140 otkida! Meni se mnogo svidja... |
ja san za sad uze sve sto je uad izbaci i svaki plugin vridi. moozda su malo precjenili ovaj zadnji chorus, ali uze san i njega. :da:
|
sve je to super, al mene i dalje zanima dal je dobra cena od 1100 evra za UAD Project pak + Dynaudio BM5?
Ima li ko jos nekih preporuka kombinacija pluginova za upotrebu u mixu? Pure, dandi, fala, cisto me zanima ima li ko jos kakvih zanimljivih predloga... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:02 PM. |