Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   OBRATITI PAZNJU !!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11350)

Oggy 14-05-2005 12:27 AM

Fino, fino...
Sad mi fale Ivan, Deki,Sandro, Max, kVu,Gianfranco... i imamo kvorum da pocnemo ozbiljnije pregovore (neka mi oprosti neko ako sam ga zaboravio). Mada, osim ljudi sa kredibilitetom, svako normalnih nazora i shvatanja je dobrodosao.

kVu 14-05-2005 01:58 AM

tu sam ;) slazem se sa svim sto je ovde receno i iscekujem nastavak debate :)

moje misljenje: zuti karton pa onda napolje, i to treba da vazi za svakog novog-starog clana... nema tu mnogo polemisanja. Cemu sve ovo ako se ne odrzi zdrava atmosfera na forumu ?

Oggy 14-05-2005 02:00 AM

Ja cekam da se izjasne svi bitniji clanovi, pa cemo onda da nastavimo.

Starter* 14-05-2005 02:02 AM

Ko je dirao Anitu... :evil:

bezsmisla 14-05-2005 02:33 AM

Ja nisam bas neko ko zna puno o produkciji ali se svaki dan susrecem sa onima koji ne znaju nista o ophodjenju prema drugima tako da sam za ostre mere uvek.Ako neko ne zna granicu i plus ne uvidja da nije najpametniji na svetu to treba resiti sto pre.I ja sam za fudbalski tretman zuto pa crveno...

Zid 14-05-2005 08:07 AM

Neznam koliko je moj glas bitan ali se slazem sa prijedlogom da se uvede neki red,mada sam od prvog dana prepoznao i skontao cije postove mogu primjenjivati u praksi a cije ne..tako da njihove postove samo i uzimam za ozbiljno..medju njima je naravno bila i Anita...
Nema zuti...prva provokacija CRVENI..mada bih OFF TOPIC ostavio za obracune ako neko ima potrebu za tim..bez cenzure..ali tamo gdje se prica o ozbiljnim stvarima i gdje bih covjek mogao nesto nauciti..ne bih se smijele desavati ruzne stvari i provokacije...odmah crveni.. :sw: jebiga nema crvenog kartona al moze i mac.. :wink:

STUDIOTON 14-05-2005 03:10 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Fino, fino...
Sad mi fale Ivan, Deki,Sandro, Max, kVu,Gianfranco... i imamo kvorum da pocnemo ozbiljnije pregovore (neka mi oprosti neko ako sam ga zaboravio). Mada, osim ljudi sa kredibilitetom, svako normalnih nazora i shvatanja je dobrodosao.

Podrzavam u potpunosti..

Mogli 14-05-2005 06:40 PM

Prvi sam protiv neukusa, vredjanja drugih i pametovanja! Ako sam ja prema nekom pogresio, ja sam se i izvinuo! Ocekujem dzentlmensko izvinjenje Tonalina, prvo sto je Anita zensko, a drugo sto je administrator!! Anita ce prihvatiti izvinjenje jer je ipak veliki covek!

btw Pohvale tebi Oggy sa moje strane!

Oggy 15-05-2005 01:32 AM

Hvala!
Nema to veze sa dzentlmenskim ponasanjem i time sto je Anita zensko. Problem je prilicno "unisex" i ne treba ga vezivati za pitanje pola vec ga treba posmatrati sustinski.
Konstruktivna svadja nema niti jednu zajednicku crtu sa omalovazavanjem bilo koga i tu treba napraviti bitnu razliku. Posle konstruktivne svadje, cak i ako padnu malo teze reci, razmenite izvinjenja i idemo ispocetka, ali kada te neko omalovazava, nema potrebe za izvinjenjem. Emocije se tu dijametralno razlikuju. Sa ljudima se svadjas iz dobre namere, a nipodastavas iz lose. Tu nema price.

milosjeftic 15-05-2005 07:46 AM

Ja ne koristim internet i forume ( tj. to radim od skoro ) . Koliko vidim , na svim forumima ( skoro ) svi clanovi su anonimni sto mi je cudno i neprakticno . Ja sam za to da se svako potpise imenom i prezimenom , napise kratku biografiju i navede sta radi i sta je do sad uradio , kakva su mu interesovanja ( u vezi sa muzikom i sire - ne moraju svi sve znati ) , obrazovanje ... Na taj nacin svako stoji iza onog sto kaze pa makar bile to i teske reci . Mene su do sad vredjale gomile anonimnih juzera . Sto je neprijatno cak i meni . Mogu misliti kako je nekoj devojci . Svako anoniman moze da odvali sta god hoce - niko ne zna ko je on . Ako ga banuju on otvori novi anonimni juzer- pa sve ispocetka . Sto se tice konstruktivnih svadja , ja ih volim i pokusao sam par puta da ih zapodenem , ali umesto toga dobijao sam copor razgnevljenih anonimaca ( bez argumenata , dela i imena i prezimena ) , u filingu za dobar linc . Slazem sa Zidovim predlogom , a sve ovo pisem iz najbolje namere ...

All times are GMT +1. The time now is 04:40 PM.