![]() |
Re: MACKIE Big Knob (studio command system)
Quote:
|
Koliko mi je poznato DIM u talkbacku jedino ima PRESONUS od kontrolera .. ali da bi uzivao potpuno u pewsonusu potreban ti je cotrol station + onaj dodatak .. dakle station ide u rack i nema guzvanja kablova preko stola a sve kontrole su na tom dodatnom stonom uredjaju koji ga povezuje sa bazom samo jednim kablom .. i milina raditi.. mnogo je dobro uradjen .. ali ko ima oko 600 eur za obe sprave to je najbolje resenje
http://www.thomann.de/prodbilder/175096.jpg http://www.thomann.de/prodbilder/pre...imx_175100.jpg I SPL mislim da je na istu foru kao knob .. |
Da u pravu si,to mi nije palo na pamet.A sta mislis dal bi se to moglo napravit sa nekim carobnim zicama unutra?Ima shema u manualu,trebalo bi vidjet.Mozda se stavar moze promjeniti.
|
2 Attachment(s)
Quote:
evo kako sam ja povezao |
ahaaa . nema resenja zato sto DIM na knobu ne vazi za slusalice .. tako da ako hocesmo ovako da napravimo jedino nogom aktivirati talkback a rucno smanjivati slusalice na potenciometru ;)
|
Knob ima dim samo na monitor outputima i cini mi se na 2-track.Nisam siguran jer mi sad nije pod rukom.Neophodno je da ima dim i na PHONES AMP al da je povezan automatski sa talkbackom.Nije mi jasno kako to nisu uradili.
|
Jes' lijepo imati Central Station! :D
|
Quote:
|
Quote:
Nije valjda da audio prolazi kroz ovaj smesni kablic u remote - u ???? :( Pozdrav |
Quote:
kroz taj smijesni kabelic prolazi samo talkback, sve drugo je samo kontrola. btw. ovaj central station je zakon stvar i ja sebi planiram jednog, adami zasluzuju samo najbolje :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:10 PM. |