![]() |
Re: Presonus Studio One V2 - ARA (r)evolucija!!!
Ja sam koristio do pre par dana pc i cubase 5.nesto.nesto. Imam rme fireface 800 i Powercore x8 i imao sam strahovitih problema da namestim da rade obe sprave istovremeno. uvek nesto zabaguje ili krcka zbog gubljenja sync-a izmedju uredjaja a pri tome imam i firewire ti chipset karticu. Od 23.03.2012 poceo da koristim MAC Osx 10.7.3 LION Studio One 2 i vec navedene sprave. Mogu samo reci da mi je krivo sto sam gubio vreme na cubase do sada jel je za rad mnogo brzi i meni konkretniji Studio one. Pri tome mi nista ne baguje i ne gubi sync sto me jos vise nateralo da vise nikada ne instaliram cubase. Pozdrav za sve i nadam se da ce nekome moj komentar otvoriti oci od izbora dsp i audio kartica do samog softvera. Pozdrav za sve.
|
Da li Presonus ima drum midi editor kao cubase,ja ga nemogu naci:(
|
Nema. Zapravo to je jedini razlog zbog cega planiram da se vratim na cubase. :-( Drum editor sa multiple outputima.
Kad vec pisem ovde, da li neko zna kako i da li je uopste moguce poslati jednu midi traku na vise razlicitih vst instrumenata? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
I dalje ti je to sve jedna midi traka i kad sviras live preko klavijature, sve ti se vec odma deli na vise tih vsti. |
Quote:
|
Quote:
Ali ako koristis bfd ili superior, onda je prvo nemoguce izvlaciti semplove i stavljati sve to u battery na primer (jer bdf i superior ne koriste wav ili aiff), a drugo i da je moguce, jedan hihat je na primer 800MB... i ima puno artikulacija na razlicitim velocity-jima, plus razlicite mic postavke... besmisleno je sve to reprogramirati za neki drugi sempler. |
Quote:
Onda lepo svaki software VSTi ti svira svoj instrument na svakoj traci .. Cak ti je i najbolje tako. Ja UVEK programiram svaki drum instrument na odvojenom kanalu - preglednije, lakse za kopiranje i varijacije... i uvek je mesavina MIDI-ja, single hit audio fajlova i loop-ova... sad videh - hihat 800MB..???? pa kome to treba / ko to cuje i daj mi kazi neku pesmu gde je to upotrebljeno "kako treba" da cujem...bas me zanima. |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:01 PM. |