![]() |
Re: Kurzweil PC3K8
Evo vidis meni uop?te nije logično da PC3 ima 2000 user lokacija,a PC3 LE 16000.
To je nonsens,posebno ako se uzme ukupna razlika u kvaliteti ova dva proizvoda. Ne znam u čemu je fora? |
PC3 serija je prva koja je iza?la od PC3 uop?te. Nakon toga je iza?ao PC3LE pa PC3K. Zato i ta neka pobolj?anja pa tako i PC3LE i PC3K imaju USB umesto xD kartice a očigledno i veći broj objekata.
Mada, s obzirom na to da na PC3LE ne mo?e? editovati lance-efekata i da ne mo?e? editovati semplove (za sada) ne vidim ni smisao 16.000 objekata... Osim ako nema? nameru da od njega napravi? jukebox pa da učita? 3.000 MIDI pesama :) Meni je ipak veći apsurd to ?to u 61-seriji jedino PC3LE ima TP8 dirku (kao PC3 i PC3K7) dok oba skuplja modela (PC361 i PC3K6) imaju TP9 synth action. Sreća u nesreći je ?to meni TP9 odgovara vi?e od TP8 ali opet je čudno da najjeftiniji model jedini ima ne?to ?to je verovatno za većinu prihvatljivije za sviranje klavirskih deonica. |
Quote:
Nadam se da će novim OS ispraviti ovaj "nedostatak" u PC3,iako istini za volju meni i ne treba veći broj lokacija,ali mo?da nekome drugom nije tako? Da,predpostavljam kako tebi vi?e odgovara ta sint tipka,ali su učinili glupost sa tipkom na PC3 LE,iako ne ulazim u njihovu poslovnu politiku. Mislim da je o tome bilo i dosta rasprave na Soniku. |
All times are GMT +1. The time now is 06:51 AM. |