![]() |
Re: Reaper 5
Quote:
|
Ljudi, da li postoji mogućnost da "markirane" regione povlačim zajedno sa item-ima?
Znači, kada određeni item povučem levo ili desno, da mi sa njim ide i ona gore lajna koja obeležava region. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Ceo item se zajedno sa "region markerom" pomera kada pomeraš "region marker" (bez ikakvih ALTova i CTRLova). Obratno, jok! Pomera se item, "region marker" ostaje gde je bio. Pogledaću. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Pa baš mi je to bio cilj, da se pomeraju simultano. Nisam cepidlaka, nego mi je bilo malo nelogično da se oni gore region-labeli (mislim da je ovo premijernije nego "marker regioni"), ne pomeraju sa pomeranjem item-a, jer, koja je poenta da ostanu razdvojeni u bilo kojoj kombnaciji pomeranja?
Naravno, možda je problem u perspektivi iz koje posmatram korišćenje samih labela. Oni su meni od izuzetne važnosti, tj. ja njima dajem određene naslove, renderujem ih (kao regione) sa tim naslovima, i te naslove koristim kao link za neke baze podataka. Čisto, onako najgrublje i najkraće da objasnim šta radim. Kažem, verovatno većini koja Reaper koristi za muzičku produkciju regioni služe za neke druge, zapravo primarnije stvari, pa logika simultanosti koja je ovakva kakva jeste, nije, da tako kažem, pipava i nelogična kao meni. A možda postoji i neka fora da se namesti da se pomeraju pomeranjem item-a. Reaper je to! :grin: Pogledaću. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Evo jednog dobrog skina za Reaper https://www.youtube.com/watch?v=YvW6...ature=youtu.be
Nije besplatan ali koliko sam ja shvatio, doniras koliko hoces i on ti posalje link na mail. Ovakve varijante bi mogle da budu resenje za ljude koje Reaper odbija jer moraju sve sami da namestaju. Izgled je ok a covek se pomucio da napravi da sve bude pod ruku. Kaze da sprema nesto i za retina displeje. U svakom slucaju vredi pogledati. http://forum.cockos.com/showthread.php?t=187971 |
Taj isti baja trenutno pravi jednu jako zanimljivu temu, samo se sve to malo oteže (da, puno vremena treba za pravljenje teme; da nije tako, moja bi tema još odavno bila gotova, ali, ako je već rekao da će to sve biti gotovo pre tri meseca, ipak je verovatno tako i trebalo da bude). :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:53 AM. |