![]() |
Re: Kurzweil PC3K8
Quote:
Malo ću pronjuhati po Soniku,pa mo?da ?ta i nađem ;). U svakom slučaju,ako sam i pogrije?io,nisam namjerno,obzirom da i moj izvor nije 100 % siguran. Pozzz |
Quote:
I da korigujem sebe oko navoda za 16.000 user objekata. To i dalje stoji, ali ipak ne znači da se može imati preko 10.000 user programa i setupa (pandan Combi/Performance) - kao i PC3 i PC3K je ograničen na 1.536 user programa i setupa (naprednim podešavanjem možete prebrisati i prvih 1024 programa) - ako ništa drugo, makar je sada zaista moguće imati po 1536 user programa i setupa pošto PC3 sa svojim limitom od 2.000 to nikako nije dozvoljavao. A sa obzirom da i semplovi troše user objekte, sumnjam da bi iko i uspeo da ubaci 10.000+ programa a da pre toga ne iscrpi memoriju :) |
Quote:
Ali, da ne bi bilo zabune, u svom prethodnom postu sam mislio na situaciju kada je flash ROM pun. U tom slucaju nije moguce brisati pojedinacne semplove iz istog, a samo brisanje programa ili keymape ne vodi i ka brisanju korespondirajucih semplova. Za sada, jedina opcija je praviti parcijalne backup-ove u editoru (kako sta novo dodajete), formatirati flash, a zatim vratiti neki od predjasnjih memorijski "laksih" backup-ova, da bi ste imali mesta za neke nove semplove umesto onih koje ste ovakvom metodom izbacili. Svakako ocekujem da ce sa nekim novim OS-om ovo biti bolje reseno, pogotovo sto nas je Kurzweil vec navikao da sa svakim novim OS-om donosi znacajna unapredjenja. |
Evo malo eksprimenti?em sa KB3 modom,i slučajno na programu Big Leslie B3 (meni omiljeni) ,insert efekt 852 Double Leslie zamjenim sa 747 Double Leslie 15 (koristi ga program Pictures of Nectar) .
Ne mogu se oteti dojmu kako je ova Leslie simulacija za nijansu realnija,te zvuk dobije jo? vi?e agresivnosti i "prljav?tine" tipične za hard rock tipa Deep purple i sl.. Bio bih zahvalan kada bi jo? neko probao ovo uraditi,pa da čujemo i ostale impresije. Unaprijed hvala |
Quote:
Jos uvek nisam probao kzw6K,ali koliko je to skuplji od pc361? Naravno da mogu da pozovem artist za cenu,ali ovo pitam da bi pojasnili muzicarima koji su anonimni,ne znaju tacnu razliku u ceni izmedju te 2 sprave,a vole krzw. Sta se dobija u zvuku,u novim Rom zvukovima... Vidim da je neko vec kupio,neko probao,pa me zanima sta je sve dobijeno za razliku u ceni,osim ovih 128mb? Pitao sam jeli neko poslao mail zasto se sve brise i sve ucitava? To je normalno,mi smo konkretno imali zamerke na T.C hellicon voice live 1 i 2 u vezi software-a,i pisali smo fabrici u Danskoj.Ljudi odgovaraju bez problema kako i zasto,i prihvataju zamerke i trude se da to poboljsaju. Uvek na kraju kazu "HVALA" :wink: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ali konkretno, šta je to najjače što se dobija? To što preko semplera možeš Kurzweil dopuniti u segmentima u kojima je slabiji. Ne svidjaju ti se duvači - eto Emax semplova, učitaš ih i rešen problem. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kada se sjetim koliko sam ja platio PC3,ovo je stvarno prilika godine. |
To je verovatno bio PC3LE6 po?to sam vidjao istu cenu i kod nas.
Da ne idemo u dalja obja?njenja ?ta se dobija po ovoj/onoj ceni za ovaj ili onaj model evo direktnog poredjenja aktuelnih sprava: http://www.easilysharing.com/images/...1111392261.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 05:29 AM. |