![]() |
Re: Kurzweil PC3K8
Quote:
|
Da ne pravimo od ove teme lične prepirke ili uvertiru za kako je propao R'n'R (a rokeri su "krivi" za to isto koliko su "krivi" za uspeh 80tih) evo razlika izmedju PC3 i PC3K:
? flash sempler od 128mb ? K-compatibility file - za skoro apsolutnu integraciju sa K2xxx serijom ? 16.000 user objekta naspram 2.000 - user object na Kurzweilu nije samo program/setup već i FX chain, arp pattern, song, quick access banka itd itd - ali grubo rečeno, da, mo?ete imati +10.000 user farbi na PC3K naspram +1.000 na PC3 ? USB (thumb drive) umesto izumiruće xD (format M) kartice ? drvene stranice naspram plastičnih - jeste kozmetika ali ipak razlika ;) U svemu ostalom PC3 i PC3K su apsolutno identične sprave. |
Quote:
Nego sta cemo sa kurzweilom? Jel ga kupio ili narucio neko? |
Quote:
A sada tema: Jel mozda neko slao kurzweilu mail,zbog cega se sve brise i sve opet ucitava na Ram memoriji? |
? 16.000 user objekta naspram 2.000 - user object na Kurzweilu nije samo program/setup već i FX chain, arp pattern, song, quick access banka itd itd - ali grubo rečeno, da, mo?ete imati +10.000 user farbi na PC3K naspram +1.000 na PC3
Upravo ova činjenica je i mene iznenadila,tako da sam dosta kopao po netu i od boljih poznavaoca PC3 serije saznao kako je novim OS i taj "defekt" ispravljen. Znači PC3 K i PC3 imaju identičnu mogućnost kori?tenja 16000 lokacija za user objekte. Napominjem,na oficielnoj stranici jo? uvijek stoje stari podatci za PC3! A sada tema: Jel mozda neko slao kurzweilu mail,zbog cega se sve brise i sve opet ucitava na Ram memoriji? Mo?e? li malo bolje pojasniti o čemu se radi? |
Quote:
PC361 (v2.03): MaxUserObjects: 2.000 PC3K6 (v2.02): MaxUserObjects: 16.000 Jedino ako ne misliš na 2.04 koji će bog zna kada izaći. |
Sutra ću do prodavnice da prosviram jedan komad, ako mi se svidi mo?da i ponesem kući jedan komad na detaljnije testiranje :)
Kao ?to rekoh ranije negdje na ovom thread-u, ova serija mi privlači pa?nju moram priznati du?e vremena ali kako sam već bio pazario neke sprave pa sam bio "odsutan" od Kurzweil-a neko vrijeme. Zanima me ovaj novi OS koliko je sve unaprijeđeno i td. Cijena PC3K serije je očekivano skuplja od standardne PC3, vidim ima i nekih promotivnih cijena u prodavnicama :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:43 AM. |