![]() |
Re: Reaper 5
Quote:
Od broja 5.40 Reaper je poceo da svinguje :) https://www.youtube.com/watch?v=_ux8fsgB4h0 |
Ljudi,
da li postoji mogućnost da u Reaper-u, kao u Sound Forge-u, bez obzira na koliko mi je podešen Playback Rate klizač, renderujem uvek u normalnoj brzini. Treba mi to zbog posla, slušam materijal ubrzano, i onda, posle tri sata posla, desi mi se da zaboravim da resetujem na nulu (navika iz SF), i onda mi on izrenderuje onako ubrzano, a to onda povlači trista komplikacija... Rek'o, ako postoji mogućnost, zašto da je ne iskoristim. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ma problem je zbog specifičnosti samog posla. Monitoring medija, radio stanica konkretno. Slušam program, seckam ga na segmente (priloge), sukcesivno obeležavajući regione, i onda ih na kraju renderujem. I često, majku mu, zaboravim da vratim onaj pimpek, jer preslušavam ubrzano. Ma nema veze, ući će u rutinu.
Sent from my ME173X using Tapatalk |
1 Attachment(s)
Kapiram. Ali i kad bi ta funkcija postojala onda bi se ko zna kome desilo potpuno suprotno: umesto da eksportuje miks sa izmenjenom brzinom eksportovao bi ga u originalnoj jer je zaboravio da odštriklira tu opciju.
Pozdrav, Vasa |
Jasno ko dan.
Sent from my ME173X using Tapatalk |
Uffff, kako ljudi, šta je ovo?
Dakle jedan fajl, iseckan na regione, obeleženi regioni, rendering (tih regiona kao posebnih fajlova), i onda 70% obrađenog materijala nema ton, ostatak ima?!?!???? Neverovatno! Neshvatljivo! Ajd' da je sve mute, ili da sve ima neki drugi zajeb, ali nasumično da dva fajla imaju ton, pa treći nema, pa četvrti i peti imaju, pa šesti nema???! E, ovo je rebusčina. |
Portabilna verzija, trial period, ima još dvadesetak i nešto dana do isteka.
Rendering je u mp3, pošto je i izvorni fajl mp3, pa sam skinuo kodek, stavio ga gde treba i tako radim. Nedeljama unazad nijednom mi se nije tako ponašao, i skroz sam zbunjoza. Da nije neko njihovo ograničenje, majku mu? |
Renderovaću nadalje u WAV-u i proveravati da li se ovo i nadalje dešava.
Možda je nešto do mene, ali ne znam šta bi bilo, jer anomalija ima random karakter. :confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:29 AM. |