![]() |
Re: Kurzweil PC3K8
Ma niko ovde nije glup,naprotiv :wink:
|
Po?ten i glup su braća.
|
http://www.youtube.com/watch?v=q3vTNP2XPEc
Ovako zvuci jupiter 80 u kombinaciji sa nord stageom 2. |
Quote:
Kad te vec neko placa da pljujes druge sprave onda barem sprave koje hvalis prikazi u pravom svetlu :confused: Ovo postaje zabavno :grin: |
haha,Moritz lepo je sto si preslusao ovaj demo,i cenim to. Ali ja kao kompozitor ovog kratkog muzickog dela koji je jos uvek samo ne mixan demo,odlucio sam da su bas ti marcato stringsovi,tremolo str,timpani,horovi,itd,itd...najbolji za ovu kompoziciju. Cekam da cujem neko tvoje malo delo,ali sa orkestarskim instrumentima koje si bas ti snimio sa neke klavijature (nadam se da necu ostariti cekajuci). Da malo uvecamo smeh na toj smehotresnoj olimpijadi :rotfl::rotfl::rotfl:
|
Quote:
"Baci" ga u thread o JP80 ili, jos bolje, u "promocija vasih radova" i - sve ok. Ovde, zaista i pored najbolje volje ne vidim da je u sluzbi teme. Uostalom, jos je ranije OFF otvorio temu o JP80, tu su mnogi od nas (ukljucujuci i moju malenkost) rekli svoje utiske, a i tema koju si ti otvorio vidim da je i dalje aktivna, pa eto materijala za dalju raspravu i razradu. |
Quote:
|
Quote:
Niko nije komentarisao tvoj rad, nego kvalitet zvuka sto je inace tema koju si ti zapoceo na tvoju veliku zalost, jer do sada osim sebe samog nisi ubedio nikoga u tvoje smehotresne fantazmagoricne tvrdnje :rotfl: Ajd prijatno, i od mene na ovu temu dosta :) |
Quote:
|
?ao mi je ?to je aktivnost članova na ovoj ali i na par drugih tema,svedena na repliciranje Tuomasu,iako on to u većini postova indirektno i tra?i.Iskreno ,volio bih da se vi?e usmjerimo na rad sa PC3 serijom,na?e preformanse i sl.,kako bi razmjenom iskustava izvukli maksimum iz klavijature.
Ne?to razmi?ljam,lako bi PC3 K6 cijena mogla otići gore,posebno kada narodnjaci proku?e njegove mogućnosti,nebrisajuću memoriju,kvalitet semlinga i naravno "lakoću" tipke za sviranje ukrasa. Upravo tipka na Kronosu 61,bi mogla odvratiti ovakve korisnike od kupovine novog Korga??? |
All times are GMT +1. The time now is 07:52 PM. |