![]() |
Re: strahote na "banji 2008"
Ispravka za Budvu...
Konkursa je ipak bilo... :) Evo, nasao sam i link http://www.copyright-budva.com/festival/konkurs.php |
Quote:
hahahah.. posle se ja tripujem? ajd bre, ti si me bar upoznao.. nisam se uvredio.. reakcija je bila na ogijev post o tome kako se mladi trude da izgleeadju starije ovde a starije puca nostalgija.. elem, nisam se uvredio, samo sam lepo pitao.. da li smetam pa da idem.. :) poshto je ogi tako reagovao.. mada,realno.. ne znam zashto.. :) poz |
Quote:
|
Samo treba pazljivo (ili uopste...) citati...
|
ako vec treba pazljivo chitati onda skapirajte da se nisam naljutio, POBOGUU! :) :) :) :)
ajde vratite se na temu da nas ne proteraju odavde.. :D poz |
ja pisah malo o temi al niko ne primeti!
:shock: |
Quote:
JA sam pricao sa Stuparom jednom , i znam da im je falilo pevaca iz Srbije jer niko nije hteo da ide tamo , zbog jasne " mediteranske " orjentacije .... i znam da su hteli iskljucivo imena i da su zvali Extra Nenu , Kemala Montena , Zeljka Samardzica i sl ..... sto je meni sve delovalo na zesci smor ..... od tada nisam imao kontakata .... ta ko da ko zna sta se od svega toga desilo .... Za Lejlu znam jos od pocetka maja ...... Pozdrav |
Quote:
pratite festival... :D Razmisljao sam da ubacim galeba na pocetku, ne bi li pomalo asociralo na "mediteransku pesmu"... :) |
Quote:
Pa ne ... s' jedne strane je super koncept zive svirke .... ali Meri Cetinic , Zeljko Samardzic i Extra Nena .... kome to jos treba .... ako su hteli San Remo .... zasto insistirati na mediteranskom stilu ??? Zar nemamo Splitski festival :D Dobar je potez za prvo vece , gde su pozvali sve pobednike festivala na revijalno vece i tako pokazu kontinuitet sa starom Budvom ( koja bas i ne postoji :rolleyes: ) Pozdrav |
Quote:
Ne znam, mnogi mi kazu da od toga nema nista, pogotovo finansijski, dok mi neki kazu da ipak probam. Sta ga znam, pokusacu nesto da izvedem, no svakako necu pustiti da radim po sablonu ili da zavisim suvise od nekog. Znaci sam moram da jurim sponzore (postadoh sponzorusa :D) itd... Baja ko Baja, ne znam sta mi je simpaticnije - slika ili ton. To sto valja je uglavnom muzika, a i to je pozajmljeno od drugara sa bliskog istoka. Nego, ajd ovi nasi sto pevaju to, ipak smo mi bili 500 god pod Turcima, ali kad sam video francuski "turbo folk", to je tek bilo ludo i nezaboravno... :rotfl: @korenjak Videh, no kako se cini, nikome to nije bilo cudno, takoreci, takav postupak organizatora je bio ocekivan... :D E, blago nama kad sve to postaje normalno... Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:06 AM. |