View Full Version : Elemental Inspector
ODLICNA STVAR, da malo oladim od ruznog Waves PAZ-a... :D
a i free je ;)
FEATURES:
Technical
* Spectrum analyzer
- Peak or Average
- Fast or Slow
* Customizable alarms for:
- Headroom
- Channel balance
- Number of times audio waveform is clipped
- Number of consecutive samples clipped
- Total number of clipped samples
* Peak meters
* RMS meters
* Channel balance meter
* Customizable meter caution and warning zones
* Headroom displays/readouts
* Clip counters/readouts
* Supports sampling rates up to 192 kHz
* Altivec/Velocity engine optimizations
* Multi-processor/Advanced multi-processor (AMP) capable
Interface
* Enable/disable spectrum analyzer
* Enable/disable individual alarms
* Set individual alarm levels using arrow controls
General
* Integrated SAVE and LOAD
* Supports parameter automation
* Plug-In formats supported:
Mac OS X:VST, Audio Unit (AU), RTAS
Windows: VST, RTAS
Note: Mac OS 9 VST, 1.x version remains available for download but does not include all features of version 1.2.
http://www.elementalaudio.com/products/inspector/index.html
uzivajte i poz!
Pa zar nema nijedan komentar majq mu... :))))))))))))
fipke
30-11-2004, 05:22 PM
nisan jos pro-bo... 8)
SandRob
30-11-2004, 05:48 PM
Pa zar nema nijedan komentar majq mu... :))))))))))))
ako se ne varan ovo san prova prije 2 godine.
ruzan, premalen... meni se ne dopada. :?
Pa ajde dajte onda preporuku za neki analyzer a da radi kao vst... :mrgreen:
PAZ :P
SandRob
30-11-2004, 11:25 PM
zasto je uvjet da radi ko vst? zar tebi, sto imas pulsara, nije bolje da je standalone?
stavis recimo da ti signal koji ide u monitore ide i u pinguin (ili neki drugi standalone analiser) i kontroliras sve sto god u kompjuteru svira u svako vrime.
na taj nacin mozes usporedjivat ono sto ti svira u logicu, winampu, wavelabu... 8)
zar to nije pravo rjesenje? :wink:
:banghead:
kad covek ne razmislja... ;)
Sve je to lepo, al pinguin nije free... a i nemam ga :(
jel bi mogao da mi pomognes po tom pitanju ? :)))))))
Shady
01-12-2004, 01:33 AM
Sandrobu se ovaj program ne svidja, a meni se, za ovo kratko vrijeme koliko sam imao na raspolaganju da ga upoznam, naprotiv, ba? svidio. Nadam se da daje realne brojke... Dodu?e, u zadnje vrijeme se igram sa "Harbalom" i on mi djeluje toliko mo?no da jednostavno nemam vremena gledat druge stvari dok ga skroz ne provalim. Svakim danom uvidjam koliko je mo?an, da je to za nevjerovat.
:ike:
SandRob
01-12-2004, 08:46 AM
:banghead:
kad covek ne razmislja... ;)
Sve je to lepo, al pinguin nije free... a i nemam ga :(
jel bi mogao da mi pomognes po tom pitanju ? :)))))))
ja san namisti tako da mi je wavedest2 ulaz od wavelaba a wavedest1 je ulaz od pinguina. wavelab onda koristin ko externi stereo recorder i snimam ono sto mi treba a pinguin mi je na monitoringu i u njemu mogu sve kontrolirat u svako doba.
znaci, bilo sto da svira u konpjuteru, kliknen na pinguin i analiziran. :)
javit cu ti za pinguin. nema problema, samo da ga digo ostavim, pa cu ti poslat link ;)
bdv: evo kako izgleda moj osnovni projekt (za original size klikni na sliku ;)).
http://www.kvartetgorgonzola.com/purgatorio/pro.gif
znaci, sve iz nuenda mi ide u veliki mixer, a preko direct outa ide sve u mali mixer, a iz malog u wavedest2, odnosno u wavelab.
sve sto svira i sto se snima ide u wavedest1, odnosno pinguin.
bdv. u velikom mixeru je jos sakriven jedan reverb kojega korsitin u monitoringu. kad pjevac snima, dam mu ga mrvicu u slusalice.
idekius
01-12-2004, 10:02 AM
Svi tvoji projekti koji sam video sadrze po 4 ASIO kanala. Objasni mi zasto? Ja redjam 20-24 ASIO kanala...
SandRob
01-12-2004, 10:13 AM
Svi tvoji projekti koji sam video sadrze po 4 ASIO kanala. Objasni mi zasto? Ja redjam 20-24 ASIO kanala...
tako san i ja radi kad san ima 2 pulsara ali san sad promini koncept jer pulsarove insert efekte (dynamcki efekti, ekciteri i sl) skoro nikad ne koristin.
ako koristin neki reverb od pulsara (u ovom projektu je to p-100) onda u njega preko sendova od nuenda i jednog stereo busa, saljem dry signal na obradu (u reverbu je 100% wet) i na taj nacin mogu dodat reverb na koliko hocu nuendo kanala a da koristim samo jedan stereo bus, odnosno 2 asio (l+r) sourcea.
na ovaj nacin sam prakticki pulsarov reverb integrira u nuendo (automatizacija je u njemu) bez da sam aktivira xtc i tako mi ostaju na raspolaganju sve mogucnosti routhinga ;)
ako koristin pulsarov synth, onda u projekt stavin seq. midi source i spojin ga na njega.
za vanjske synthove (radi preglednosti) koristin seq. midi source 2, iako mi je 16 kanala od prvog seq. midi sourcea dovoljno.
bdv: ucinit cu jedan univerzalni projekt u kojemu cu stavit devicese koje ima svak i objasnit cu sto treba nastimat u nuendu da bi to radilo... ali kad stignen. sad neman vrimena. ;)
idekius
01-12-2004, 10:26 AM
Odlicno... Samo nemoj da zaboravis... :wink:
meni iz mixera MIX out ide signal u monitore i wavelab kao analyzer i spectralizer, jel valja to?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.