View Full Version : Kako snimiti MUZICKU PILU i violinu?
ANITA
12-10-2004, 10:26 PM
Ovog ljeta sam se odusevila zvukom muzicke pile.. izdaleka nisam mogla prepoznati radi li se o vjezbanju operne pjevacice u daljini ili vjezbi violine a sve to kao noseno vjetrom....
Zvuk je leprsav i visok-ali ne iritantan....
Odlucila sam je sad snimiti u svom studiu-doma. Kako da postavim mic za pilu a kako i gdje uopce da postavim mic za violinu? Za violinu necu stici puno experimentirati jer mi dolazi profi violinistica..... pa moram do tad vec znati.
Do tad imam vremena mjesec dana.
ANITA
12-10-2004, 10:54 PM
THEM: "So you're a musician, eh? What instrument do you play?"
ME: "I play the saw."
THEM: "The what??"
ME: "The saw."
THEM: (puzzled) "What is that?"
ME: "You know...a saw! What some people use to cut wood ." (makes sawing motion with hand)
THEM: "Oh!...a SAW!"
ME: "Yes!...a saw."
THEM: "Now I see what you saw!"
http://www.geocities.com/filip_zganec/smallsaw.jpg
Shady
13-10-2004, 02:44 AM
Anita, ho?e? li mi poslat nekoliko semlova sa pilom kad to usnimi?? :ike:
ANITA
13-10-2004, 09:04 AM
A vidjet cemo. :wink: Ako budes dobar.
Bas sam sinoc odlucila da cu si je nabavit i sama nauciti svirati jer mislim da je jako jednostavno (pa necu radi nje zanemarit klavir i ostalo..) a voljela bih imati mogucnost da si sama nasnimim sto hocu a ne da uvijek moram nekog zvati....
ANITA
13-10-2004, 09:05 AM
Pa zar nije seksi svirati pilu? Samo da si ne prepilim klavir slucajno.... ako se zanesem.....
Seksi nikako nije bar meni, ne znam mozda zene imaju neku erogenu zonu u tom zvuku
ANITA
13-10-2004, 09:55 AM
Pa jesi cuo pilu?
Ma dobro, zvuk nije toliko seksi.. nego sama pila.... :wink: :D
jesam cuo zvuk i bezveze mi je ustvari nepotreban. E sada Filipova pila ti jeste mozda seksi ali pila kao SAW nema saje 8)
ANITA
13-10-2004, 10:01 AM
jesam cuo zvuk i bezveze mi je ustvari nepotreban. E sada Filipova pila ti jeste mozda seksi ali pila kao SAW nema saje 8)
Eh, meni je zvuk super. A Filipova pila je nesto najbolje sto sam u zivotu otkrila.... :oops:
nESbo
13-10-2004, 11:03 AM
hoces meni da posaljes malo piljevine, cisto da proverim kvalitet produkcije?! :lol:
shalim se, pa jel to onaj zvuk kao sto je mixovao armand van helden? ono testerisanje? to je super stvar! :wink:
ne ne to od Heldena je synth saw zvuk koji je on prefiltrirao i napravio cudo a zvuk pile je visok zvuk na nekih 10khz ja bar od-usno mislim
Shady
13-10-2004, 02:26 PM
Pa zar nije seksi svirati pilu?
Naravno da jest! Ali po?to ja nemam pilu, onda, kada mi po?alje? semplove, mo?emo odradit neku stvar u duetu! (u Sonaru, naravno). :wink:
Vidi ovog on bi duete, pa Shady mili, Anitu ceka citav red pilaca krenuvsi od malog pureta pa nadalje :twisted: :wink:
ANITA
13-10-2004, 03:49 PM
Vidi ovog on bi duete, pa Shady mili, Anitu ceka citav red pilaca krenuvsi od malog pureta pa nadalje :twisted: :wink:
:rotfl:
Da, okruzena sam drvosjecama...
Shady
16-10-2004, 05:44 AM
Upravo kao Snjeguljica i sedam patuljaka...
http://www.cyberbulevar.com/upload/zc/snjegu.jpg
:twisted:
ridge
16-10-2004, 02:41 PM
Patuljci su RUDARI :roll:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.