View Full Version : Synth Demo stranica na Harmony Central----
clusterchord
12-10-2004, 06:00 AM
za pocetak pozdrav svima. tek sam jucer napisao prvi post ovdje iako vec neko vrijeme navracam na Rumski..
Htio sam obavijestiti sve koji vole elektronsku glazbu i sintesajzere (hardwerske), od starih analognih, do virtualnih (VA) i digitalnih, da vec par mjeseci postoji stranica na Harmony Central forumu "Keys, Synths and Samplers" sa linkovima za demo mp3 od cijele gomile sintesajzera. Mislim da su neki demo vrlo interesantni, jer se radi o nekim spravama o kojma se puno prica, a malo tko ih ima gdje cuti uzivo..
neki su nadjeni na webu, neke smo sami radili itd. link je:
HC KSS Synth Demos (http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?s=&threadid=753746)
bilo bi interesantno cuti i vase komentare..
usput da pitam, dali se u SiCG jos moze naci neki starijji moog, OB ili Jupiter8 ? i gdje bi bilo dobro potraziti?
fipke
12-10-2004, 11:16 AM
jupiter ne.
milos
12-10-2004, 12:56 PM
Pozdrav Babicu.Vidjao sam te na musicplayer.com forumu :D
Ovde od analognih jedino juno 106 mozes da nabavis :cry:
Ljudi koji poseduju minija ili OBX-a npr. ni u snu ne bi prodavali svoje mezimce :P
Bas lepo od tebe sto si nakacio ove demoe 8)
BTW Kako ti Andromeda radi?
Pozdrav i dobrodosao na forum!
Imas jednu malu gresku oko neuron demoa koje sam radio...
Dive nije stvar radjena sa Neuronom vec svi delovi Dreaminga 2 koji su na mom sajtu ( http://www.jannemecek.net/music.html )...
clusterchord
13-10-2004, 04:31 AM
hvala, Jan. prebacit cu link na dreaming 2 - nisam jos stigao poslusati, ali svidja mi se DIVA i pogotovo INO sa svojom 'misticnom' melodijom :wink:
Pozdrav Babicu.Vidjao sam te na musicplayer.com forumu.. ..BTW Kako ti Andromeda radi?
Pozdrav Milos. Da uglavnom sam na Harmony Central i na Keyboard Corner.
Inace A6 radi super. nakon godine i pol jos mi je napeto kao da sam ju jucer kupio. Vrlo inspirativan instrument za raditi svoje soundove - sto god zamislis, na Andromedi na kraju ispadne jos puno bolje. Pogotovo je lako miksati dionice sa A6 - toliko je debeo i organican taj zvuk da nije potrebno 'popravljati' sa EQ ili sl. koliko god ju stavis tiho u miksu - uvijek se cuje..
Ovde od analognih jedino juno 106 mozes da nabavis
Ljudi koji poseduju minija ili OBX-a npr. ni u snu ne bi prodavali svoje mezimce
Juno me ne zanima toliko jer vec imam Roland sa DCO (MKS70), ali JP8 ili OB-Xa bih rado imao. Gdje bi bilo pametno dati oglas za takve stvari? Postoji li jos neki forum ili neke novine? Znam da ljudi ne prodaju to cesto, ali zna se naletjeti. pogotovo ako se ponudi prava cijena...
trazim jos i Roland Space Echo 201 ili 501, multimoog i memorymoog (nada umire posljednja, haha)
pozdrav
hvala, Jan. prebacit cu link na dreaming 2 - nisam jos stigao poslusati, ali svidja mi se DIVA i pogotovo INO sa svojom 'misticnom' melodijom :wink:
hvala! :)
[quote]
trazim jos i Roland Space Echo 201 ili 501, multimoog i memorymoog (nada umire posljednja, haha)
pozdrav
eh....ja isto cekam da nadjem negde 501 u dobrom stanju...
clusterchord
20-11-2004, 02:20 AM
Pure, drago mi je da si se pojavio na KC i HC forumima. Ja sam ti tamo svaki dan - sto i nije za pohvalu, jer imam manje vremena za glazbu :oops:
Inace, nevjerojatno ali uspio sam naci i Jupiter 8 i Space Echo RE-201 !!
JP je u Sloveniji, a RE201 u Zagrebu. E sad treba naci jos i pare.. to ce biti malo teze, jer sam se ljetos totalno dekintirao zbog kola, ali tip ce me pricekati do nove godine nadam se.
Inace, nevjerojatno ali uspio sam naci i Jupiter 8 i Space Echo RE-201 !!
JP je u Sloveniji, a RE201 u Zagrebu. E sad treba naci jos i pare.. to ce biti malo teze, jer sam se ljetos totalno dekintirao zbog kola, ali tip ce me pricekati do nove godine nadam se.
Svaka cast!!! mmmmmm.....RE-201 8)
clusterchord
25-12-2004, 07:03 AM
moj kolega koji nabavlja sve zivo je sad uzeo SRE-555 (rack verzija 501), ako zelis mogu ga pitati da ti pogleda za 501 ili 555. Meni je nasao 201 trebam ga dobiti na probu ovaj tjedan 8) . vidio sam i jedan 301. javi ako ti mogu pomoci.
losa vijest je da mi je onaj Jupiter 8 u Sloveniji pobjegao - tip je 'prodao' svom rodjaku prije nego sam skupio pare. Sad lovim jedan u Nizozemskoj, ali ovaj put s ugradjenim MIDI-em. Ako to uspije - nema kupovine sinteva za mene sve do 2006.
moj kolega koji nabavlja sve zivo je sad uzeo SRE-555 (rack verzija 501), ako zelis mogu ga pitati da ti pogleda za 501 ili 555. Meni je nasao 201 trebam ga dobiti na probu ovaj tjedan 8) . vidio sam i jedan 301. javi ako ti mogu pomoci.
losa vijest je da mi je onaj Jupiter 8 u Sloveniji pobjegao - tip je 'prodao' svom rodjaku prije nego sam skupio pare. Sad lovim jedan u Nizozemskoj, ali ovaj put s ugradjenim MIDI-em. Ako to uspije - nema kupovine sinteva za mene sve do 2006.
ajde pogledaj za 301 ili 501...i kako se uopste krecu cene sada...
andrija
25-12-2004, 10:01 AM
ajde pogledaj za 301 ili 501...i kako se uopste krecu cene sada...
i ja sanjam za space echoes :D , ali nikad ne ostane enough money :( , cene ovde su:
SRE 555 Space Echo od 500-700?
RE 501 500-600?
RE 201 400-500?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.