View Full Version : VST Audio CD player?
Sleepgolfer
19-09-2004, 04:05 PM
Jel postoji nesto takvo? imam vst mp3 player, ali mi treba nesto sto vrti audio CD, a da dolazi u vidu vst ili DX plugina...
SandRob
22-09-2004, 01:37 PM
:shock: u jebate :?
kad bi reka za sto ti treba, mozda bi mogli nac rjesenje?
bdv: zar ima mp3 player ko vst ili dx?
Sleepgolfer
22-09-2004, 07:05 PM
Ovo je freeware vst mp3 player
http://askywhale.free.fr/vst/mp3play.zip
Meni treba cd audio vst player kad, npr. hocu skinut neku stvar, otvorim sekvencer, startam cd iz vst cd playera i preko sviram neki synth ili sta vec...i sve to preko asio drajvera jer dx drajveri suck balls sto se tice latencije
SandRob
22-09-2004, 08:07 PM
a sto ne koristis neki normalni player sa multimedia driverom? tu ti latencija nije vazna?!
ili mos direktno iz cd-a importirat stvar u sekvencer i onda svirat. tako ces imat i vizualnu kontrolu (mos stavit i kursore) kad trebas vracat na odredjeni dil pjesme i sl?!
hm, neznan za vst cd player. evo sad prvi put vidin da ima i vst mp3 player :oops:
TOLJAGA
22-09-2004, 11:05 PM
Upravo ?to ti Sandro ka?e...
Grebuje? stvar u WAV, importuje? u neki sikvencer i... svira? preko 8)
?tavi?e: Tako mo?e? fino i da iskopira? samo dio koji "skida?", pa ti je ?itav posao br?i.
Ja to radim ovako...ubacim cd pokrenem Media Player,otvorim Nuendo i sviram :roll: :wink:
Sleepgolfer
23-09-2004, 06:10 PM
1. ne da mi se ripat sve stvari na hard uz koje bi sviruckao
2. kartica (Terratec DMX 6Fire) mi ne moze u isto vrijeme vrtit bilo kakav plejer i sekvencer( ili Chainer) jer mi ASIO drajveri to ne podrzavaju
3. Bilo koji drugi drajveri imaju neprihvatljivu latenciju (ni DX ni Multimedia od steinberga)
SandRob
23-09-2004, 06:54 PM
ali sto ce ti latencija za vrtit pismu.
cubase radi sa asiom, a player sa multimediom?!
TOLJAGA
23-09-2004, 09:42 PM
... Upravo tako. :?
Sleepgolfer
24-09-2004, 12:50 AM
ne mogu otvorit media player ako mi je otvoren fruity s asio for dmx6fire drajverima. WMplayer mi tada ne moze nista vrtit. otvori se i javi error
ne mogu otvorit media player ako mi je otvoren fruity s asio for dmx6fire drajverima. WMplayer mi tada ne moze nista vrtit. otvori se i javi error
pa namesti media player da pusta zvuk kroz directx tj. wave
Sleepgolfer
25-09-2004, 10:48 AM
wmplayer mi svira kroz directx device, ali cim startam fruity ili chainer on pojede zvuk jer ide preko asio drajvera...dakle...jel postoji vst cd audio player?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.