View Full Version : Halion string edition
STUDIOTON
15-09-2004, 01:45 PM
Koristi li iko ovo??
Ovo je medju prvim VSTima koje sam dobio kada sam poceo da prelazim na soft .. X puta sam istalirao i sve radi .. ali preseta nigde nema .. lepo se povuce VST i nikako nisam mogao da provalim gde su ti semplovi i kako da ih uvucem??znaci kao da ne radi... nesto sada gledam i pitam se u cemu fora .. ?? Zna li neko?
Moras prvo u samom pluginu namestiti gde da trazi presete...desni klik pa onda Set Content folder ili tako nesto...
STUDIOTON
15-09-2004, 03:03 PM
Moras prvo u samom pluginu namestiti gde da trazi presete...desni klik pa onda Set Content folder ili tako nesto...
ma znam . ali jednostavno nece .. jel tebi to radi?
Kada sam ga imao, radio je :D
Pedja
15-09-2004, 04:25 PM
i kod mene je ista situacija samo sto ja mogu da koristim samo jednu boju :?
STUDIOTON
15-09-2004, 05:33 PM
i kod mene je ista situacija samo sto ja mogu da koristim samo jednu boju :?
hehe , pa da , jednu jedinu sugavu boju
Ad Fines
15-09-2004, 11:20 PM
Meni radi dobro.Ja odem na LOAD INSTRUMENT i izaberem sta mi treba i pici.....pici...pici.....
Za njega je potreban dobar kontroler da bi mu mogao vadit dusu u protivnom sve je igra.Gledao sam tipa kako s njim radi.Ruke lete kao noge od pauka.Radio je na nekom kontroleru sa 88 tipki i tezine 26 kg,a ja tupan zaboravio o kom je modelu rijec. :oops:
Radi savrseno...samo ga tretiraj kao sampler(kao da radis sa HALion-om).Znaci ides na load instrument(.fxp) i u vst plugins folderu gde je instaliran nacices folder PRESETS (ili nesto tako,ne znam napamet),izaberi preset i to je to...
Inace na ovom GEM-u kog sam pre par dana prodao(hammer,88 dirki) zvuci fenomenalno...dinamika je fenomenalna.Pozzz :wink:
STUDIOTON
18-09-2004, 03:52 PM
Radi savrseno...samo ga tretiraj kao sampler(kao da radis sa HALion-om).Znaci ides na load instrument(.fxp) i u vst plugins folderu gde je instaliran nacices folder PRESETS (ili nesto tako,ne znam napamet),izaberi preset i to je to...
Inace na ovom GEM-u kog sam pre par dana prodao(hammer,88 dirki) zvuci fenomenalno...dinamika je fenomenalna.Pozzz :wink:
aha , probacu kada budem osvezavao sistem .. koliko se secam nije mi radio .. moguce je da se nisam trudio oko njega..
Znaci Zmaje otisao GEM .. tako brzo .. :wink:
[quote=zmaj]
Znaci Zmaje otisao GEM .. tako brzo .. :wink:
Da :cry: prodao sam ga a vec smisljam kako cu da ga kupim ponovo ili mozda neki PRO1 :twisted: ...
kymnotizer
19-10-2008, 04:35 PM
Ima li neko predstavu gde mogu da skinem Halion 3, Fl Studio X, Reason, HipHop eJay???
HITNO MI TREBAJU TI PROGRAMI, izgubio sam diskove, a pokvario mi se HDD.
MOLIM svakoga ko ima direktan link do download lokacije sa ispravnim programom da postavi link
Hvala
Tribal_kg
19-10-2008, 05:47 PM
Na sajtovima proizvodjaca mozes skinuti demo verzije.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.