View Full Version : KORG LEGACY
FLAYFINGER
08-05-2004, 02:33 PM
Imam problem sa KORG LEGACY COLLECTION(full version,barem tako pi?e u uputstvu H2O).Kada startam,nakon instalacije,bilo koji od tih synthova,prijavljuje mi gre?ku:"Failed to run KLC authorizer".Ima li pomo?i?
evgenije
08-05-2004, 07:39 PM
...probaj negde da iskopas TALiO verziju, meni radi skroz super...inace ta instalacija je manja...oko 23 megablata, da budem iskrem FULL jos nisam probao
probaj ponovo da skines...meni H2O radi savrseno...
inace, Talio verzija ima jedan bag...zaboravili su da iskljuce zastitu koja kontaktira Korg preko neta...
evgenije
09-05-2004, 01:34 AM
inace, Talio verzija ima jedan bag...zaboravili su da iskljuce zastitu koja kontaktira Korg preko neta...
...procitah to negde...mislim da su to H2O-ovci negde naveli...
dali je to istina ili se momci malo prepucavaju...bemliga
...procitah to negde...mislim da su to H2O-ovci negde naveli...
dali je to istina ili se momci malo prepucavaju...bemliga
jeste istina...imam firewall pa me svaki put kada ucitam Korg pluginove (Talio) pita da li da pustim Cubase/Nuendo na net...
FLAYFINGER
09-05-2004, 01:31 PM
Hvala na odgovorima,ali program je prete?ak(oko 130MB) za ponovno"skidanje",postoji li drugo rje?enje?
Hvala na odgovorima,ali program je prete?ak(oko 130MB) za ponovno"skidanje",postoji li drugo rje?enje?
probaj onda taj Talio...samo nemoj da ga pokreces dok si na netu...
MarkoM
09-05-2004, 11:44 PM
zar ja nemam neku verziju od oko 25 mb ?! :?
zar ja nemam neku verziju od oko 25 mb ?! :?
to je TALiO...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.