View Full Version : Recenzija pesme - Papa (Spiritus sanktus)
nixylive
07-02-2004, 05:40 AM
Uzeo sam Papin glas sa Jarre-ovog koncerta od pre petnaestak godina odnosno govor koji drzi na pocetku pesme, molitva i nesto malo miksovao pa napravio nesto.
Za sad sam napravio 1 minut pesme i reko da prvo vas pitam sta mislite pre nego sto se upustim u zavrsavanje pesme. Sta da ubacim, izbacim. Da li precesto ubacujem semplovan glas. Kakva je muzika u pozadini i da li da mi papa bude glavni ili da teram pesmu, a papu povremeno ubacujem.
Pesma je 941 kb, pa download-ujte i cujte pa mi kazite vase misljenje. Ekstenzija je mp3 nije zip pa moze i deo da se skine i cuje.
Evo linka za pesmu
http://www.biseri.com/download/Nixy-Papa.mp3
Pesmu sam za sada postavio na mom hostu, a kada je zavrsim poslacu je Puratoru preko streamload-a da je postavi tamo.
Pozdrav.
ridge
07-02-2004, 11:12 AM
Ovo zvuci ko da je pravljeno 93 s toga moje je misljenje da treba da se manes corava posla
nixylive
07-02-2004, 04:29 PM
Zar je toliko lose. Mada sam to onako hteo zbog sebe da napravim jer odavno sam ovo planirao.
Mislis 93. godine.
Ako moze jos necije misljenje.
Hvala i pozdrav.
Mandragora58
08-02-2004, 12:02 AM
Cekajte ljudi, zar je samo novo dobro? :evil:
Znaci da se muzika od prekjuca pa unazad nikad i nebi slusala. Ja ponekad ne kontam ljudske reakcije.
Momcino, sve je dobro sto se moze slusat, svaka muzika ima svoje slusaoce, samo naprrrriiiid!!!
Ne obaziri se ni na sta. STVARAJ!!! :banghead:
ovo je ok samo treba jos rada ali to i ti rece...moras praviti izmene i malo srediti produkcijski (iscistiti) zvukove....narocito one dublje...kick nestaje kada se pojavi onaj synth...tako da malo freq.resi
kada zavrsis postavi sve
nixylive
08-02-2004, 09:21 AM
Hvala na odgovorima. Sad ste me malo ohrabrili :D
Eon, ne znam ja kako da iscistim zvuk i sl. Niti ono za frekvenciju. Jos nisam uso u te profesionalne vode. Jos uvek radim ovako cisto amaterski. Kad zavrsim pesmu postavicu je celu.
Inace kako vam se cine semplovi. U ovom programu ih nema mnogo. Svega 2000, a najmanje ima ovih melodijskih sto mi bas najvise i treba.
nixylive
21-02-2004, 10:10 AM
E u kurac, sto bi ja reko. Izvinjavam se sto psujem, ali sam u Sound forge-u nekako zapamtio novi fajl i taj debilni proigram mi je presnimio papin glas. Ja iseko ponovo papin glas i stavio preko onog fajla, ali to nije vise to. Sad se ne uklapa i moram ispocetka da pravim, semplujem i uklapam papu. Grrr.
nixylive
26-02-2004, 07:23 PM
Sredio sam Papin sempl tako da cu uskoro da zavrsim celu pesmu.
vodanamarsu
12-03-2004, 10:20 PM
NEMA POTREBE DA JE ZAVRSAVAS IONAKO JE SRANJE
Starter*
12-03-2004, 11:51 PM
U KOM SI TI FAZONU...TREBA DA TE BUDE SRAMOTA :oops:
idekius
13-03-2004, 04:00 AM
A ti si vidim jedan genijalni muzicki kriticar i vrli poznavaoc svega cim mozes da tako okarakterises nesto...
nixylive
13-03-2004, 04:22 AM
Posto si pametan daj da vidimo sta si ti pravio.
Ni ja ne kazem da je nesto fantasticno, ali za pocetni rad meni ne zvuci lose.
Pedja
13-03-2004, 10:30 PM
Prvo se kaze 'Dobar dan" ili sta vec, pa se lepo predstavi i tek onda nesto komentarise, ali ni to nije razlog da se nesto tek tako omalovazava, bilo da je dobro ili lose!
Mozda se to tako radi na MARSU :?: :evil:
nixylive
14-03-2004, 04:57 AM
Mozda se to tako radi na MARSU :?: :evil:
:lol: :lol: :lol: Mozda mu je to ponasanje od te vode sa Marsa :lol:
SandRob
14-03-2004, 08:36 AM
a kad ces zavrsit sok od maline? meni je ono hit. ja bi ucini i spot za nju i da bi ga na televiziju.
presvega
14-03-2004, 05:28 PM
..nema tu ljubavi, geto ti je to :shock: , zivot je pun kamenja
naravno nastavi sa radom
pozdrav.
nixylive
14-03-2004, 06:06 PM
a kad ces zavrsit sok od maline? meni je ono hit. ja bi ucini i spot za nju i da bi ga na televiziju.
He he. Ma zavrsicu sigurno. Smislio sam cak i u nastavku sta ce ici, ali reko da sacekam da izadje profesionalac sa dvd-ja snimak pa da snimim bolji glas jer ovaj mnogo susti, sto se i primecuje.
Sto se tice spota, nesto mi ne radi u Music makeru pravljenje spota inace i sa tim s eponekad mlatim :wink:
SandRob
14-03-2004, 06:25 PM
meni uopce ne smeta sto sumi. to mi daje dodatnu dramatiku ;)
a spot...
ja bas sebi slazem spot za jednu stvar. prova san radit u premiereu. ne sumnjan da je program izvrstan, ali mi je prekompliciran, pa san pokusa u vegasu i vrlo san zadovoljan. premiere je nekako napravljen ko photoshop, dok je vegas (sound foundry) nekako vise pravljen "muzickom" logikom, tako da sam vecinu osnovnih funkcija koje mi trebaju skuzi u par dana. :)
ajde, malina je hit 1/1 - napravi to :)
statusband
17-11-2004, 07:38 AM
E kakav je ovaj vodanamarsu mamlaz,prava sirovina,pregledajte sve njegove poruke,pravi debil,a ti care nastavi samo napred :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.