View Full Version : Kontroler HADES VMC-207, vase sugestije...
pulsar 2
18-12-2003, 12:25 PM
Zainteresovan sam za kupovinu kontrolera Hades VMC 207 . Molim stare vukove iz foruma neka procitaju karakteristike u
www.hades-music.com pa neka se jave sa sugestijama.
(Jer, drugo je kada procitam ja a drugo kada procitaju "vukovi" kao sto su sandro, purator , boskovic, idekius, jadran...). Svidja mi se zbog pristupacne cene, sto ima 16 kanala i sto podrzava SX.
Sta vi mislite ?
Pa posto mene nisi naveo ja cu ti prvi odgovoriti za kaznu :twisted:
Sala naravno!!!!
Pa sa obzirom da imas pulsar cini mi se(ako me oci ne varaju-pise u nicku) onda verovatno koristis i pulsarov mixer kao main u stvaranju tvog projekta.
Moje misljenje je da ti ovo uopste ne treba radije "baci"lovu na nesto bolje recimo jos malo dsp-a ili kupi jaci racunar...
Ovo je mocna stvar za one koji su sa Cubaseom bez neke dsp karte tj bez Creamware karte :twisted: znaci kontrolises Cubaseov mixer i sve parametre u njemu ali kao sto rekoh gore NEPOTREBNO
p.s. Jedino ako si u XTC modu onda bi ti trebao ali rece neko da je XTC nula u odnosu na ruting pulsara :roll:
moje misljenje :wink:
ANTISHA
18-12-2003, 12:56 PM
Zainteresovan sam za kupovinu kontrolera Hades VMC 207 . Molim stare vukove iz foruma neka procitaju karakteristike u
www.hades-music.com pa neka se jave sa sugestijama.
(Jer, drugo je kada procitam ja a drugo kada procitaju "vukovi" kao sto su sandro, purator , boskovic, idekius, jadran...). Svidja mi se zbog pristupacne cene, sto ima 16 kanala i sto podrzava SX.
Sta vi mislite ?
Nelo?a sprava, ima tu jo? opcija povoljnih. Recimo uzme? Evolution UC33 3 komada za iste novce kao i Hades, pa dobije? 24 kanala, isto sve kompatibilno sa SX. Malo vi?e kablarijade, ali za 600 Eu jo? koji kanal?i? vi?e.
Deluje odlicno samo je pitanje da li tebi treba control surface...ako je tako onda samo napred, dosta ti olaksava posao ako nisi navikao na mis&tastatura varijantu :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.