PDA

View Full Version : Kontroler HADES VMC-207, vase sugestije...

pulsar 2
18-12-2003, 12:25 PM
Zainteresovan sam za kupovinu kontrolera Hades VMC 207 . Molim stare vukove iz foruma neka procitaju karakteristike u
www.hades-music.com pa neka se jave sa sugestijama.
(Jer, drugo je kada procitam ja a drugo kada procitaju "vukovi" kao sto su sandro, purator , boskovic, idekius, jadran...). Svidja mi se zbog pristupacne cene, sto ima 16 kanala i sto podrzava SX.

Sta vi mislite ?

Eon
18-12-2003, 12:49 PM
Pa posto mene nisi naveo ja cu ti prvi odgovoriti za kaznu :twisted:

Sala naravno!!!!

Pa sa obzirom da imas pulsar cini mi se(ako me oci ne varaju-pise u nicku) onda verovatno koristis i pulsarov mixer kao main u stvaranju tvog projekta.
Moje misljenje je da ti ovo uopste ne treba radije "baci"lovu na nesto bolje recimo jos malo dsp-a ili kupi jaci racunar...
Ovo je mocna stvar za one koji su sa Cubaseom bez neke dsp karte tj bez Creamware karte :twisted: znaci kontrolises Cubaseov mixer i sve parametre u njemu ali kao sto rekoh gore NEPOTREBNO

p.s. Jedino ako si u XTC modu onda bi ti trebao ali rece neko da je XTC nula u odnosu na ruting pulsara :roll:

moje misljenje :wink:

ANTISHA
18-12-2003, 12:56 PM
Zainteresovan sam za kupovinu kontrolera Hades VMC 207 . Molim stare vukove iz foruma neka procitaju karakteristike u
www.hades-music.com pa neka se jave sa sugestijama.
(Jer, drugo je kada procitam ja a drugo kada procitaju "vukovi" kao sto su sandro, purator , boskovic, idekius, jadran...). Svidja mi se zbog pristupacne cene, sto ima 16 kanala i sto podrzava SX.

Sta vi mislite ?

Nelo?a sprava, ima tu jo? opcija povoljnih. Recimo uzme? Evolution UC33 3 komada za iste novce kao i Hades, pa dobije? 24 kanala, isto sve kompatibilno sa SX. Malo vi?e kablarijade, ali za 600 Eu jo? koji kanal?i? vi?e.

puRe
18-12-2003, 06:07 PM
Deluje odlicno samo je pitanje da li tebi treba control surface...ako je tako onda samo napred, dosta ti olaksava posao ako nisi navikao na mis&tastatura varijantu :)