PDA

View Full Version : All my money

gorjan
08-01-2021, 10:33 PM
https://youtu.be/zbpSAS3QLLg

Nesto skroz novo, poslusajte

Tekst je na engleskom, kompletno je moja domaca radinost

Svi komentari dobrodosli...

ProkDu
23-01-2021, 08:13 PM
Nalazim da imaš potencijalni hit...
Refren super pevljiv, tekst ne razumem ali koga je briga ako lepo zvuči, neke od farbi dobre (npr. sinth)...
Odmah na prvo slušanje mi ima neki 80's feel, pa sam shodno tome i očekivao i razvoj.
Zamerke: previše ravno (očekivao sam double time na refrenu), a i neki snare sa gate-ovenim reverbom (80's feel).
Ako ti se učini da možeš i hoćeš da se posvetiš i odradiš drugu iteraciju ove pesme, onda samo napred.
Veoma bitna stvar, kad sve završiš, skupi neku kintu i nađi ko će da ti uradi mix i master. Sigurno će pesma zvučati mnogo profesionalnije.
Nisam neki stručnjak za produkciju, ali mi se čini da mogu da čujem dobro. :D

I da dalje pojasnim:
"The chief engineer is responsible for the product. The program engineer is responsible for the process.” Toyota Product Development System, as interpreted by Morgan and Liker.
Ideja iza ovoga je da je veoma teško fokusirati se na proizvod i na sam proces proizvodnje u isto vreme.

Aj živeli! 8-)

gorjan
21-03-2021, 05:58 PM
Uf odgovaram sa velikim zakasnjenjem sori[emoji51]
Znam da bi moglo jos da se poradi ali vise se malo gubi i smisao cemu sve ovo. Ne znam vise ima li uopste onih koji bi skontali hit ili se svodi samo na ekipu koja te poredi sa necim vec postojecim. I tako se vrtimo u krug bez da se nesto ozbiljno desava...
U svako slucaju, hvala ti na komentu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ProkDu
23-03-2021, 03:42 PM
Ako sam uvredio, praštaj. Ponekad previše se*** :)
I jeste, izgubi se fokus, ali se i skupi da se nastavi proces. A džaba i proizvodnja i proces ako srce ne peva. Ako je tebi i meni hit, hit je. Tačka. 8-)
A o tome da je veliki uspeh doći i do cele gotove pesme (a gde su 2, 3, 5... pesama) neću ni da pričam.