Log in

View Full Version : Ne može to bez kabla

awacs
19-06-2018, 05:50 PM
Zanimljiv Jućub kanal, prepun iznenađujućih stavova izrečenih od strane raznih sagovornika (a svi su ugledni delatnici iz oblasti proizvodnje zvuka i aparata za njegovu reprodukciju):

https://www.youtube.com/playlist?list=PLaViL1kLnCStbsDx3QLQZ9bPkac0Y3cHB

Pozdrav,

Vasa

spartakus
21-06-2018, 08:19 PM
Vaso ovo je odlichno

BlasterMaster
21-06-2018, 11:36 PM
odslusah nekoliko intervjua, ima interesantnih tema i gostiju, nekih manje nekih vise, ali ubedljivo najjaci trenutak kad voditelj kaze Srdjanu mobi diku za kablove od 5000 evra metar, ovaj ga glea kao dal ste vi ljudi normalni - a ovaj mu odgovara - dobro, to je tvoje misljenje :D ...

awacs
22-06-2018, 07:48 PM
odslusah nekoliko intervjua, ima interesantnih tema i gostiju, nekih manje nekih vise, ali ubedljivo najjaci trenutak kad voditelj kaze Srdjanu mobi diku za kablove od 5000 evra metar, ovaj ga glea kao dal ste vi ljudi normalni - a ovaj mu odgovara - dobro, to je tvoje misljenje :D ...

+1 :D

Pozdrav,

Vasa

Bockie
23-06-2018, 01:03 AM
Dobar kanal, ideja odlična... :thumbsup:

Mora Boki da hejtuje....sve ovo pripremiš, zoveš ovakve goste i svu priču.... čoveka ne znam ali voditelj deluje poprilično površno upućen u materiju...

I onda to snimiš crknutim tosterom, uz čekić & dleto tehniku...

Ali bi imao pravo svak' da kaže - 'a što vi vajni stručnjaci niste bolje uradili'...i bio bi u pravu...hehe, al ajd, eto veliki plus za ideju...
:thumbsup:

awacs
23-06-2018, 03:38 PM
Mene je uvek zbunjivala ta audiofilska priča. Kapiram da u stalnoj jurnjavi za još boljim zvukom provedeš povelik deo vremena procenjujući i analizirajući zvuk, a ne slušajući muziku zbog muzike. I još osudiš sebe da slušaš samo fantastično snimljenu muziku, jer ona koja nije fantastično snimljena zvuči bez veze i nervira te.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Rekao bih da je voditelj zapravo čovek entuzijasta, draže mu je da razmišlja i priča o zvuku nego o matematici koja ga predstavlja. Meni to skroz OK. A fakat su mogli da se potrude da emisija o zvuku ima malo bolji zvuk (u nekim epizodama, im ai gde je OK). Mada opet – mala emisija na malom radiju... jebiga. Ima ludačkih gafova i na YT kanalu recordproductiondotkom :)

spartakus
26-06-2018, 09:17 AM
Ovaj Rackovic je jako iskusan treba poslushati savete coveka.Ja sam razmishljao da sledece godine dam 1000e za nove monitore e sad mislim da bi radije poceo da prilagodjavam prostoriju da odvojim jedno 500 ili 700e za sobu.
Ja nisam uopshte znao za ovu emisiju vaso josh jednom hvala.:)