PDA

View Full Version : Još sam živ

gorjan
21-10-2017, 09:51 AM
Nova pesma, nakon duuugo vremena.... Poslušajte, i pišite ako ima kakvih utisaka.
https://youtu.be/FZb2DrCziFs

Bockie
22-10-2017, 12:16 AM
Lepa pesma.

Imam utisak da želiš da se svidiš nekoj publici alatima kojima i ne moraš. Ne kažem da sam u pravu, prosto "vocoder" mi je suvišan.

Takođe bih poradio još na izvedbi. Refren nije samo drugi tonalitet, već i energija koja kao da ne dostiže koliko bi mogla. Da li solo ili dodavanjem preatećeg vokala. Drekni, vikni,"Još sam živ", pa nek je i labav, nema veze...živ si! Oslobodi se!
A pratećih vokala svakako može...žene, šapati, sam sebi pevaj...samo popuni aranžman...

Lep autorski rad, svaka čast za trud, nastavi...!

:thumbsup:

Mogli
23-10-2017, 02:29 PM
Super je to što radiš, lepa melodija, moderan aranžman! Poslušaj šta je rekao Bockie, jer vokal u refrenu treba da ima energiju. :)

gorjan
23-10-2017, 07:00 PM
Hvala ljudi na komentarima. Bockie je u pravu, ali malo je problem sa ovim studijima u spavacim sobama u zgradama, kad se malo jace proderes, komsije hoce da zovu policiju...:)
Salu na stranu, ima tu sigurno prostora za popravku, s tim da sam namerno ostavio malo suplje u prvom refrenu, a zakuvao na drugom. To se oduvek pokazuje kao lose resenje, retko ko ima zivaca da slusa vise od pola pesme:cry:...

Bockie
23-10-2017, 09:05 PM
Baš me interesuje koliko ćeš odrobijati za glasno pevanje "još sam živ"...!

:)

To je sada nadležnost 'komunalne' a ne prave policije. A zna se da 'žardinjerija' ima tendenciju da ih još više zabole...:shock:... Trebalo bi da nedelju dana mučiš komšiluk...8-)

Opusti se i otpevaj kako treba, a Lari Tesler (otac copy-paste funkcije) ti ostavlja svoje pronalaske u amanet za refrene...:wink:

Gillette
24-10-2017, 12:50 PM
Gorjane, šta si koristio od opreme?

Pre svega me interesuje koji mikrofon, preamp, efekte isl..

Ovo pitam jer mi se, s obzirom da si snimao u sobi, snimak čini zvučno poprilično dobar, a ima nas još sa "komšija" sindromom pa eto..ako te ne mrzi :)

gorjan
25-10-2017, 06:10 PM
Gorjane, šta si koristio od opreme?

Pre svega me interesuje koji mikrofon, preamp, efekte isl..

Ovo pitam jer mi se, s obzirom da si snimao u sobi, snimak čini zvučno poprilično dobar, a ima nas još sa "komšija" sindromom pa eto..ako te ne mrzi :)

Mikrofon je Black knight, preamp i kartica je Focusrite scarlet. Iskreno imam i bolju karticu i preamp al me mrzilo da to montiram, sad sam u tom fazonu mrzi me da bilo sta komplikujem. Dalje sve u kompu, malo waves-a , plugin sintova itd. Sve ono standardno sto svaki bedrum muzikant sa ovih prostora ima u kompu😉

Sent from my iPhone using Tapatalk

gorjan
18-06-2018, 05:33 PM
Svidja mi se naslov teme pa necu otvarati novu😀. Na linku https://youtu.be/8hdpNwROhME mozete poslusati jednu od mojih starijih pesama “Strogi centar”. Ako ima nekih komentara, nemojte da se stidite

gorjan
29-09-2018, 11:21 AM
Jos jedna moja starija pesma “ Dodji mi dodji” u youtube pakovanju
https://youtu.be/YhHHql-Ivs4