View Full Version : Blind test audio soft (free download)
Evo sam primetio post na GS,neki su mozda videli a mozda nekome i ovde bude zanimljiv.Besplatan (moguce donacije po zelji) software za testiranje i uporedjivanje audio fajlova na tzv. "slepo" slusanje.
Mnoge bespotrebne rasprave ciji tata je jaci mozda ubuduce budu redukovane uz pomoc ove java aplikacije :rolleyes: Salu na stranu,mislim da je super stvarcica pa koga zanima...
http://lacinato.com/cm/images/stories/abx/sshot2.png
http://lacinato.com/cm/software/othersoft/abx
diviner
21-04-2014, 10:08 AM
Ko jos zeli blind audio test. Svi zele da veruju u to u sta veruju :) .
phil.milmax
21-04-2014, 10:25 AM
Ko jos zeli blind audio test. Svi zele da veruju u to u sta veruju :) . Sve si rekao :) Inace, srecan rodjendan!
diviner
22-04-2014, 12:11 AM
Fala, fala...
Ko jos zeli blind audio test. Svi zele da veruju u to u sta veruju :) .
Tacno tako.Uvek zaboravim medju kakvom vrstom zivim :banghead:
Elem,posle malo jace od 10godisnjeg prisustva na forumu,uz zahvalnost na svom znanju i prijateljstvima koje stekoh ovde,ovim postom zvanicno zavrsavam sva svoja postovanja ovde.Razloge cu zadrzati iskljucivo za sebe,moj intelekt jednostavno nije na nivou tolike strucnosti kojim obiluje ovo mesto i smatram da vise nemam sta pametno i korisno reci.Toliko od mene,ja vas ne bih vise zadrzavao....
Veliki pozdrav!
Alen
Arthur
23-04-2014, 03:51 AM
šta sad tebi bi?
diviner
23-04-2014, 11:43 PM
Da, zaista, koji ti je :) . Pa samo smo se malo nasalili :) i to na racun svih nas "audiofilista" (nista tebi licno nije prebaceno).
Inace je post sasvim na mjestu, alatka takodje (eh da sam je imao u ono vrijeme :)... danas nazalost malo koga interesuje "istina", bila ona u audio, bila u nekom drugom "svijetu"). Video sam potpis kod nekoga od clanova ovdje (ili bjese na benchmark forumu): Ljudi ne zele da cuju istinu... zele da cuju kako je bilo :)
branoy
23-04-2014, 11:49 PM
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/zSJ-lWdvAao?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.