Log in

View Full Version : vst bubanj

damir23
26-02-2014, 10:30 AM
trebam ne?to malo, koje ne zauzima puno resursa
ali da ima klasične elemente u gm rasporedu
na?ao sam jedan solidni bubanj za sampletank ali tomovi i činele su razbacane bezveze
ili neki vst plag
vidio sam jedan free super drum fx i po jednom videu to bi moglo biti to ali
ja sam skinuo i nema zvuka
ima paket sa semplovima ali kao da ne postoji veze-ili ja to ne znam podesiti iako nigdje ne pi?e da trebaju naknadna pode?enja.
mo?e i neki manji instrument za kontakt pa ću konvertirati al samo da je u gm

elmirh
27-02-2014, 07:14 PM
Potrazi Edirol Hyper Canvas:wink:

Mogli
27-02-2014, 08:31 PM
Ako ti treba nesto malo i jako dobro, to je onda Analogue Drum.
BuckShot, Grandioso, Kingpin, Popsticks, Rockstock.

damir23
27-02-2014, 09:18 PM
Potrazi Edirol Hyper Canvas:wink:
ček, koliko znam to je u biti ne?to poput coyoe-a i ak se ne varam ima čak i lo?ije saundove od njega
ili sam fulao
probat ću naći ali mislim da sam u pravu

edit
je da upravo to
probao ali čak ni sejvanje saunda ne radi pa kod svake pauze reset na piano:banghead:

damir23
27-02-2014, 09:22 PM
Ako ti treba nesto malo i jako dobro, to je onda Analogue Drum.
BuckShot, Grandioso, Kingpin, Popsticks, Rockstock.
analogue drum je u biti sempl za kontakt ili bateri koliko se sjećam ali meni treba ne?to manje neki vst plugin koji mo?e imati i saund nekada?njih rolanda ili sl. samo da je raspored elemenata u gm standardu
kao ?to sam rekao onaj bubanj iz sampletanka mi dobro zvuči ali moram poslije sve činele i tomove premjestiti a nigdje ne nađem opcije za uređivanje ako uopće postoji

Dushan_S
27-02-2014, 11:54 PM
Pa ako se ne varam EZ drummer ima vi?e manje GM postavku osnovnih elemenata. Ne znam da li to tvoje "GM" zna?i da ti trebaju i one razne ?u?kalice, perkusije i to... Da ?e? na?i u jednom pakovanju i ok bubanj i da ima i to... Ne znam ba?.

damir23
28-02-2014, 02:17 PM
ma ne znam ez kaj ima..imam ga na laptopu sa 5-6 extenzija
nego
na jednom , ajmo reći , slabijem kompu stavio sam cubase i ne?to osnovno od vst
na tom ovako malo radim aran?mane jer mi laptop slu?i i za druge stvari a ne samo za audio
e sad
sve ostalo sam izvukao iz sampletanka -znaći instrumente koji nisu pro ali su daleko bolji od midi banki pa ipak projekt malo realnije zvuči.( uz nekakvo tealno vst opterečenje)
jedino je bubanj problem
naime ono iz sample tanka jest koliko toliko ali elementi nisu razmje?teni po GM sistemu, da se tako izrazim
znaći tom u tom kitu pu?ten u midi instrumentu ili na EZ npr. nije vi?e tom nego ili , ne znam open hihat ili kre? ili pak ni?ta
dakle na to mislim kad pominjem general midi...ne na ?u?kalice...da je kre? tamo di je kre? u GM formi znaći da ne moram kasnije razmje?tati
ako ni?ta imam negdje jedan bubanj za kontakt pa ću ga konvertirati tj probati konvertirati u format za sample tank
hm da,,,da ne bude za?to ne stavi? kontakt-probao ali previ?e opterečuje cpu pa onda vi?e traka lagano počinje krckati

Dushan_S
28-02-2014, 07:38 PM
Pazi, GM standard je ionako stariji od Dunava... Ne znam ta?no ?ta ti je problem, prebaciti dve tri ?inele koje nisu na pravom mestu u midi traci je 20 sekundi posla. Ne znam za?to ne radi? bubanj u ne?emu u ?emu ti je lak?e da ga napravi? a onda kad izabere? odakle ?e? vu?i finalni bubanj, samo prebaci? elemente koji ti ne odgovaraju na pravo mesto. Valjda je bitnije da ima? dobar zvuk nego da li ti bubanj odgovara po razme?taju nota.

alfom
28-02-2014, 09:52 PM
Pazi, GM standard je ionako stariji od Dunava... Ne znam ta?no ?ta ti je problem, prebaciti dve tri ?inele koje nisu na pravom mestu u midi traci je 20 sekundi posla. Ne znam za?to ne radi? bubanj u ne?emu u ?emu ti je lak?e da ga napravi? a onda kad izabere? odakle ?e? vu?i finalni bubanj, samo prebaci? elemente koji ti ne odgovaraju na pravo mesto. Valjda je bitnije da ima? dobar zvuk nego da li ti bubanj odgovara po razme?taju nota.
Du?an je u pravu. Nabaci EZ bubanj i pra?i. Ima? i paterne, miksetu, prostor, a prihvatiće ti i sve midi paterne ili midi samplove za kompletne ritmove, fraze, prelaze, i ?ta god sam nacrta? ili uveze? u midi. Ima dobre samplove. Ne srče cpu previ?e. Ima? za njega transfer GM mapa u EZ mapa, tako da je i to rije?eno. Ali, ako ti treba vrlo ozbiljan bubanj, ne očekuj previ?e. Mada, kada se dobro odradi sa ovim malim kompletom, e, da ga vidim ko će reći da nije pravo posuđe?!?

Bitch
01-03-2014, 03:54 PM
Jos jedan glas za EZ u tvom slucaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

NIelectroy
01-03-2014, 04:32 PM
Odusevili me ovi bubnjevi al ne znam sta je ovo, dal su semplovi. Kako kazu da su trigerovali ove semplove.

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/KEiMv4HZQm4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

damir23
01-03-2014, 05:05 PM
ma radim u ez uglavnom
i sve to znam...imam 4-5 expanzija-ne znam točno nije ni bitno
no preglomazan mi je za ovaj stari komp:(, imam i addictive drums ali isto-preveliko
drugo nije bitno da je to super saund već da je malo bolji od MIDI-ja
a ovaj gm raspored, da nije problem prebaciti ...imate pravo

alfom
01-03-2014, 05:58 PM
no preglomazan mi je za ovaj stari komp:(,
Ih!!! A mi se mučimo da ti pomognemo. Pa planiraj i kupi novi compy!
Pa to mora da je extra old kad ne može obraditi jedan mali EZ.
p.s. Pa ne trebaš ništa prebacivati. Napisao sam ti da imaš EZ drum mapu, GM drum mapu, i nju pozivaš kada postaviš bubanj. Jedino, ako ti je midi izrađen u ko zna čemu, a to obično piše. Ako ne piše, onda je to po defaultu GM mapa.

Dushan_S
01-03-2014, 08:45 PM
ma radim u ez uglavnom
i sve to znam...imam 4-5 expanzija-ne znam to?no nije ni bitno
no preglomazan mi je za ovaj stari komp:(, imam i addictive drums ali isto-preveliko
drugo nije bitno da je to super saund ve? da je malo bolji od MIDI-ja
a ovaj gm raspored, da nije problem prebaciti ...imate pravoNe mora? da kupi? skroz nov kompjuter, prodaj staru ma?inu za neku kikiriki cifru a kupi iz oglasa polovan neki dual core sa ?to vi?e memorije, npr 4gb, i super ?e ti raditi da mo?e? da postavi? ono osnovno ?to ti treba. Jer stvarno EZ Drummer ti je stvarno light kad se radi o resursima, te?ko da ?e? na?i ne?to ?to je jo? laganije a da donekle valja. Onda bolje otvori obi?an Battery pa u njemu koristi bilo kakav jednostavniji komplet koji malo tro?i memorije, ja sam nekad tako radio, kad sam imao pentium II na zastra?uju?ih 700 Mhz snage :)