PDA

View Full Version : Pomoc, HITNO (ic kolo potrebno)

OFF
16-12-2013, 10:26 PM
Drugari, uzas......riknulo mi naajanje na yamahi (tyros) koja mi treba samo pred novu godinu za neke proslavice i male svirke, dakle sad:banghead:....
lokalni majstori ne mogu da mi nadju to IC kolo
TA1294F

znaci nama ga u MG electronic, kelko, beli elektronik, pro elektronik....

ako ima ko neku ideju, nek viche, gori mi:(

Matya
16-12-2013, 10:49 PM
Mikro Princ mozda? Uvek ostaju Leo i onaj Apolo servis, mozda budu raspolozeni...

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

OFF
16-12-2013, 11:30 PM
Mikro Princ mozda? Uvek ostaju Leo i onaj Apolo servis, mozda budu raspolozeni...

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Leo nije u zemlji, trenutno.... jedino da zovem servisere redom, mozda neko ima napajanje celo, od neke rashodovane makine

darkstar
17-12-2013, 11:21 AM
Ja ti probao dobiti info preko mitrosa, ali cujem da si ih vec kontaktirao i da rade na tome... jbg i nisam bio neka pomoc.

Bockie
17-12-2013, 02:44 PM
Čuo sam se sa Sabadoš service... Nemaju jbg... Kaže čovek, ako nađeš - nađeš, nikako ne preporučuje skidanje sa nečeg drugog...možda kaže postoje načini da se nešto modifikuje pa da bude bez toga...ali ovo nema...Svi stokovi po inostranstvu su sada zatvoreni, ukratko...do Nove godine..nema teorije da iko može da nabavi, osim ako već nema na lageru...a i to je vrlo...teško.

Eto, ugrubo prenosim samo...

Poz'

OFF
17-12-2013, 02:57 PM
sad pokusavamo da sbudzimo djuntu..... da ubacim sa neke druge yamahe, uz malu modifikaciju.... pa po praznicima da resavam ovo.
hvala svima, jos jednom..

ako neko slucajno dobije kakvu ideju nek javi

darkstar
17-12-2013, 04:29 PM
Jel imas opciju da izrentas od nekog tyrosa?

OFF
17-12-2013, 04:38 PM
Ma nema sanse sad, svi rade pred NG.... Meni to treba 10 puta godisnje od tog 7 u narednih 12 dana :(

silicon science
17-12-2013, 05:53 PM
Čuo sam se sa Sabadoš service... Nemaju jbg... Kaže čovek, ako nađeš - nađeš, nikako ne preporučuje skidanje sa nečeg drugog...možda kaže postoje načini da se nešto modifikuje pa da bude bez toga...ali ovo nema...Svi stokovi po inostranstvu su sada zatvoreni, ukratko...do Nove godine..nema teorije da iko može da nabavi, osim ako već nema na lageru...a i to je vrlo...teško.

Eto, ugrubo prenosim samo...

Poz'

Ima ona radnja pored Tehnotronica u Brace Ribnikar u Novom Sadu, zavucena u pasaz, prodaju elektroniku u delovima svakojaku.. Ako negde ima, ima tu :). Ne znam kako se zove radnja pa zato quotujem tebe Bockie, mozda znas kako se zovu..?
edit: prolazicu sutra kroz taj kraj pa cu priupitat

silicon science
18-12-2013, 03:59 PM
Ima ona radnja pored Tehnotronica u Brace Ribnikar u Novom Sadu, zavucena u pasaz, prodaju elektroniku u delovima svakojaku.. Ako negde ima, ima tu :). Ne znam kako se zove radnja pa zato quotujem tebe Bockie, mozda znas kako se zovu..?
edit: prolazicu sutra kroz taj kraj pa cu priupitat

Nemaju. Kaze da ne drze na lageru tako "skupe" delove (22 evra).. :banghead::banghead::banghead: Kao i svi ostali trgovci, ne moze da stigne pre nove godine

Bockie
18-12-2013, 04:27 PM
Nemaju. Kaze da ne drze na lageru tako "skupe" delove (22 evra).. :banghead::banghead::banghead: Kao i svi ostali trgovci, ne moze da stigne pre nove godine

E, pa nije :banghead:...!

Zar stvarno misliš da se takav deo kupuje na komad od proizvođača ili veledistributera????

Pakovanje nema šanse da je ispod 50 do 100kom... Ma nek je i 10...pa treba da blebneš 220€ za nešto što ti na siromašnom tržištu treba godina - dve da prodaš kroz servis...
A to je samo jedna od nekoliko hiljada elektronskih komponenata koje iole ozbiljan servis mora da ima...

Da, 22 evra je krvavo skup deo...!

Onda šta...? Onda je tek :banghead::banghead::banghead:...:wink:

dadson
18-12-2013, 05:15 PM
ako ima ko neku ideju, nek viche, gori mi:(

Napajanje MeanWell PT65 moze posluziti kao zamjensko napajanje za Tyros. Mislim da moze da se nabavi u Srbiji. Cijena mu je oko 25 eura. Zaguglaj Tyros MeanWell mozda pronadjes i uputstvo za ugradnju.

Goran
18-12-2013, 06:31 PM
http://www.ebay.co.uk/itm/TA1294F-SMD-INTEGRATED-CIRCUIT-/201002680648

mozda se isplati kontaktirati pa da posalje sto brze...

OFF
18-12-2013, 08:04 PM
Ljudi, nemam reci da se zahvalim na ovolikom broju korisnih informacija i postova....

Uradio sam neku privremenu varijantu (napajanje sa psr9000, malo pojacano), i to radi ok, a sad cu da se bacim u potragu za ovim...

problem je sto su preko praznici vec poceli, i tesko je bilo sta naruciti pre praznika

sasaristic
18-12-2013, 08:10 PM
Ljudi, nemam reci da se zahvalim na ovolikom broju korisnih informacija i postova....

Uradio sam neku privremenu varijantu (napajanje sa psr9000, malo pojacano), i to radi ok, a sad cu da se bacim u potragu za ovim...

problem je sto su preko praznici vec poceli, i tesko je bilo sta naruciti pre praznika
Sale , kontaktiraj ove likove preko ebay-a...to kolo je nekoliko eura i ako zelis imas one expres varijante slanja , mada za Honk Kong nisam siguran.

sasaristic
18-12-2013, 08:13 PM
Sad videh da je link za UK.Od tamo i ide najbrze , desava da za 4-5 dana roba bude na carini i to u nekoj default varijanti shipinga.