PDA

View Full Version : Rambo Amadeus u Abbey Road Studios

Matya
26-11-2013, 02:10 PM
Ovo dosta govori o nama ''muzicarima sa Balkana'' kao i o tome da su Bitlsi realno bili ?onje :D

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/VcCTBpKygK4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DaBear
26-11-2013, 06:00 PM
Ijaoooo..blam mi da gledam..nije cak ni smesno...:(:confused:

Drugo - Nije "U Abbey Road Studios" nego ISPRED Abbey Road Studios...na trotoaru..(nije cak ni u dvoriste usao !! :D)

Ali da nije smesno - nije...

awacs
26-11-2013, 06:20 PM
Ovo dosta govori o nama ''muzicarima sa Balkana'' kao i o tome da su Bitlsi realno bili ?onje :D

Kako kome. Meni ovo govori samo to da je Rambo bio u Londonu i da ima nalog na YouTube-u.

Pozdrav,

Vasa

Znak
26-11-2013, 07:14 PM
Kako kome. Meni ovo govori samo to da je Rambo bio u Londonu i da ima nalog na YouTube-u.

Meni govori i to da zna gde je izvor magije.

LACKY
26-11-2013, 09:27 PM
Rambo k'o Rambo.

branoy
26-11-2013, 10:14 PM
ovaj sa njim moj komsija bassista miro tovirac ,, ovde u Samcu, al sad je on po svetu sa njim , ebe mu se!:D svira svud i svakom. bio kod mene skoro. veliki muzicar.

Matya
26-11-2013, 11:31 PM

Pozdrav,

Vasa

Ma znas ono balkansko, moramo da teramo kontru, svi preko pesackog a mi cemo van :D Siguran sam da ima ovde i onih koji smatraju da treba preci preko pesackog, msm mozemo da prodiskutujemo i o tome sta bi bilo da su Bitlsi presli van pesackog.

Dakle jos jedan kvantno-metafizicki topic.

AudioStorm
27-11-2013, 12:17 AM
Ovo nije Rambo.

Jer da jeste,tu se ne bi moglo proci od obozavatelja koji bi u histericnim napadima,trazili njegovo ime na parcetu papira.Ili na nekom dijelu tijela.

LACKY
27-11-2013, 12:22 AM
Sto bi se reklo: Nema tog resenja za koji mi nemamo problem!
Elem da je isao preko pesackog, mi bi mu vec nasli nesto drugo.
Covek se nasali u svom prepoznatljivom stilu, a onda krecu analize, i dodje se do zakljucka, da je on u stvari jedan neotesani balkanac.
Pa svi smo mi balkanci, manje ili vise otesani.

Matya
27-11-2013, 12:41 AM
Ja im vala ne bih preko pesackog pres'o, al bih obratio paznju da slucajno nije DaBear u blizini da ga ne obrukam :D

disco violence
27-11-2013, 06:16 AM
Čovek je samo hteo da kaže da se preko Ebi roada može preći i van pešaćkog,putem kojim se ređe ide.

Igor
27-11-2013, 10:03 AM
Čovek priča o predrasudama. Od nekih je koje to nisu napravio je pesama i pesama, od mnogih koje to jesu, isto tako. Niti su Bitlsi bili savr?eni prelazači londonskih ulica, niti su Balkanci tome suprotnos'.

darkstar
27-11-2013, 04:11 PM
U jebote pa ovo postade zasto je pile preslo ulicu situacija...

Matya
27-11-2013, 04:21 PM
Meni je sad stvarno zao sto nema Ramba ovde, bio bi odusevljen kako umemo ni od cega da razvijemo diskusiju na molekularno galaktickom nivou, a on misli da je jedinstven u tome :D

VladaNS
27-11-2013, 06:57 PM
ovaj sa njim moj komsija bassista miro tovirac ,, ovde u Samcu, al sad je on po svetu sa njim , ebe mu se!:D svira svud i svakom. bio kod mene skoro. veliki muzicar.

Znam tovirca licno. Sjajan basista i lud lik, trenira zestoku pivsku kondiciju pre svake svirke.