PDA

View Full Version : Prodaja muzike preko stock sajtova

Dijabolik
13-09-2013, 07:11 PM
Da li prodajete vasu muziku preko preko stock sajtova i kakva su vasa iskustva sa ovim?
Koji su sajtovi po vama ok?

Pokusao sam da nadjem na forumu da li je vec pisano o ovome medjutim nisam nista pronasao.

MHz
13-09-2013, 10:38 PM
Ja sam na AudioJungle-u. Koliko sam se potrudio - zadovoljan sam.
Ako te zanima nešto detaljnije, potrudiću se da odgovorim.

Dijabolik
13-09-2013, 11:25 PM
Da li si ciljano pravio mjuz za neku odredjenu kategoriju koju oni imaju tamo ponudjenu ili si jednostavno slao stvari koje inace pravish onako za sebe ?
Znam da je producijski kvalitet obavezan ali zanima me i kako biraju sta ce proci , a sta ne.
Verovatno ne primaju kojekakvo skripanje i vristanje zar ne, mislim mora da se uklapa u ove njihove kategorije?

Kazes da si zadovoljan u smislu ulozeno-vraceno?
zanima me napokon isplati li se uloziti vreme u ovo,tj. moze li se pristojno zaraditi? pri tom ne mislim na neko basnoslovno bogatstvo vec onako da kapne sa strane :confused: :)

Thnx

MHz
13-09-2013, 11:50 PM
Da li si ciljano pravio mjuz za neku odredjenu kategoriju koju oni imaju tamo ponudjenu ili si jednostavno slao stvari koje inace pravish onako za sebe ?
Znam da je producijski kvalitet obavezan ali zanima me i kako biraju sta ce proci , a sta ne.
Verovatno ne primaju kojekakvo skripanje i vristanje zar ne, mislim mora da se uklapa u ove njihove kategorije?
Ne?to sam radio ciljano, ne?to ne. Nema pravila.
AudioJungle ima review team koji preslu?ava pesme i obave?tava autore da li pesma zadovoljava sve standarde sajta. Komercijalnost je najbitnija.
Kazes da si zadovoljan u smislu ulozeno-vraceno?
Tako je.

zanima me napokon isplati li se uloziti vreme u ovo,tj. moze li se pristojno zaraditi? pri tom ne mislim na neko basnoslovno bogatstvo vec onako da kapne sa strane :confused: :)
Zavisi ?ta za tebe znači ulo?eno vreme, a ?ta kap :)
Proba? pa zna?.