PDA

View Full Version : proradio logic exsp24 na cubase 5 :)

branoy
16-04-2013, 11:14 PM
ee ljudi,, ubio sam se par godina, kako zasto nece, i setim se danas jedne ideje kad radi,, kad ga nisam bacio s balkona, ono izvadio iz vstplugins i ajmo napolje haha, shala!!

kad se instalira emagic exsp24, i kad ga insertujete na kanal, ucitate neku boju sa semplovima radi sve 5 ,, al kad insertujete drugi plugin ,ucitate neku boju sa semplom i pocnete da je svirate kraj prvog plugina, pocne da krciii, i tu nema spasa, fakticki samo jedan plugin i to je to, dal sto je plugin star od mozda 2002 god ne znam,, isto se to desava i sa yeskolom, sad radi sve

fora je da kad instalirate plugin, odete u folder i kopirate exsp24.dll negde drugo,, dodate broj 1 npr da izgleda ovako exsp241.dll. i tako napravite plugina jedno 10 , koliko vam treba, sve ih vratite u folder emagic, i kad startujete cubase na svu srecu ucitace ih sve kao posebne plugine, sve to stoji i sve 5, bio sam se prepao rekoh joj sad kad opet pocne krcati,, kad ono nista, rade sviii ,, tako sad koristiti logicov sempler uveliko!! navalte haha, ja ga obozavam. ima nest svoje, svoj neki zvuk i svirljivost. mozda i ne toliko zvuk koliko podesavanja i svirljivost. dobar i legato i mono itd, efekte oscilatore dodavanje na pitch zeza

poz

diviner
17-04-2013, 10:00 AM
Nije ti losa fora, uopste! :)

STUDIOTON
17-04-2013, 10:12 AM
Lukavo :)

branoy
17-04-2013, 10:08 PM
radi i danas :D haha, to je to!!
stare stvari , ne znam, nekako imam prema njima veliku ljubav i postovanje !:)

milos
17-04-2013, 10:35 PM
I kod mene radi exs24, na Logicu 9.1.8 :D
Salu na stranu, dobro si ovo provalio .
Iako sam skroz obrisao totalno njegov factory content i od Ultrabeata, exs24 mi nekako dodje najbrzi za pobacati semplove i trigerovanje + osnovne stvari LFO i envelope...

branoy
17-04-2013, 10:43 PM
radi i u mene taj na logicu hahahah ,, sam cesto zbog puta, prelaza kilometara do OS X i logica , ne ide mi se tamo bas cesto, sve mi je na win7, jos da preselimo i Logic auuu,, zajebase nas posle verzije 5.5. samo Mac, jedini Daw sa tog sistema kojeg bi svaki dan da mi je blizu, na win., nadam se kad propane firma, da ce se vratiti na Win, gde sva ostala raja zajedno :) haha