View Full Version : kako ubaciti neki plugin u firewall?
branoy
04-04-2013, 10:51 PM
e ljudi koji je jednostavan program za ubacivanje programa, vsti plugina i td da ne idu na net niti da primaju?
imal kakav tutorijal proveren?
stigli ovi novi saxafoni Samples Modeling The Saxophones SWAM, al ci upalis net poniste licencu.
nikolaivanic
04-04-2013, 11:30 PM
Nije valjda Brano da ides sa DAW na net???
branoy
04-04-2013, 11:45 PM
7-8 godina :D al nije nikad nista pravilo problem, ne secam se ,, ovi plugini valjda zaobilaze cubes u firewal, ne znam
NIelectroy
05-04-2013, 04:20 AM
Kupio si Swam ili si nasao na pijaci?
branoy
05-04-2013, 03:01 PM
uzeo na pijaci, stiglo haha, testiram,,
resenje da radi pod netom je tako prosto haha, jbg zaboravio sam na tu ideju,
hvala percival.
samo ubacite ono dole kao liniju u host od windovsa, ja isprobao radi, ne ponistaa vise licencu. poz
You have to block www.swamengine.com (http://www.swamengine.com) through "hosts" file located in Windows\System32\drivers\etc by adding line that looks like this
127.0.0.1 www.swamengine.com (http://www.swamengine.com) :wink:
NIelectroy
05-04-2013, 03:24 PM
'de si ga nasao, ja se ubi trazeci, aj ako te ne mrzi baci mi link na pm bas bih voleo da isprobam ;)
stajkov
18-12-2013, 08:29 PM
Pozdrav svima, imam pitanje vezano za swam, instalirao sam sve i aktivirao i radilo sve ok, vratio net i swam se odmah popeo na net i gotovo,nece da radi,obrisao i instalirao jedno 6 puta,i opet nista,kaze "product not authorized", moje pitanje, jel posotji nacin da se sredi to nekako, ili moram da obaram sistem pa sve ispocetka?! hvala unapred
pozz
elmirh
18-12-2013, 09:03 PM
I kod mene isti problem.Jeli neko rijesio????:wink:
branoy
18-12-2013, 10:29 PM
nema ba ljudi problema nikakvih, evo vidite, malo pre slikao, imam ih sve, skoro opet digao nowi win7 64, odradio host. instalirao plug, i sve radi i sad, eno dole na slici mi se vidi i net ukljucen, nikad ga ne gasim, osim ako nesto trazi za instalaciju, pa odma vratim.
http://postimg.org/image/j0592couf/full/
jel to bitno bolje od starog, da trazim na pijaci?
elmirh
19-12-2013, 08:36 AM
jel to bitno bolje od starog, da trazim na pijaci?
Ovi saxofoni na kontaktu ne mogu im prici, osim toga Clarinet je vrh vrhova, veoma realistican.Zato,potra?i..........
Ovi saxofoni na kontaktu ne mogu im prici, osim toga Clarinet je vrh vrhova, veoma realistican.Zato,potra?i..........
Imam clarinet I one sax brothers, ne znam da li su ti saxofoni bolji od starih ili je samo update
elmirh
19-12-2013, 02:41 PM
Ovdje u paketu dobijes ja mislim 4 saxofona(alto ,tenor,bariton i sopran).
Meni lično, daleko kvalitetnije i bolje zvuči nego ti na kontaktu, al najbolje da proba?.Sa Clarinetom sam odusevljen, samo kod postavke kontrola promijeni midi komande---tipa cc, cc1, ne znam tacno napamet,onda će ti se otvoriti i user skala na prednjem panelu, gdje mozes upisivati i orijentalne scale ako ti trebaju.Dalje u njegovom panelu imas na lijevoj i desnoj strani pode?avanja, za expresion, portamento, itd....Ipak, probaj..........:wink: al kad udjes u cubase, iskljuci net, heheheh.......
branoy
19-12-2013, 02:57 PM
off
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/dFOIKRex8Xc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/Vj1Ir57FjM0?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/PgPZp-iS-vg?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
usput ima sad i ovaj klarinet , volio bi i ovo malo probat
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/HYUjXgDBTcA?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
elimrh ima na netu sto post oresenje, mislim da se nalaze licence negde u my document, ili user, samo treba izbrisati, pa ponovo odraditi instal, ugasit net i ubacit key
msm sve to radite na test. ako vam se svidi kupite :DD
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.