Log in

View Full Version : kako ubaciti neki plugin u firewall?

branoy
04-04-2013, 10:51 PM
e ljudi koji je jednostavan program za ubacivanje programa, vsti plugina i td da ne idu na net niti da primaju?
imal kakav tutorijal proveren?
stigli ovi novi saxafoni Samples Modeling The Saxophones SWAM, al ci upalis net poniste licencu.

nikolaivanic
04-04-2013, 11:30 PM
Nije valjda Brano da ides sa DAW na net???

branoy
04-04-2013, 11:45 PM
7-8 godina :D al nije nikad nista pravilo problem, ne secam se ,, ovi plugini valjda zaobilaze cubes u firewal, ne znam

NIelectroy
05-04-2013, 04:20 AM
Kupio si Swam ili si nasao na pijaci?

branoy
05-04-2013, 03:01 PM
uzeo na pijaci, stiglo haha, testiram,,
resenje da radi pod netom je tako prosto haha, jbg zaboravio sam na tu ideju,
hvala percival.
samo ubacite ono dole kao liniju u host od windovsa, ja isprobao radi, ne ponistaa vise licencu. poz
You have to block www.swamengine.com (http://www.swamengine.com) through "hosts" file located in Windows\System32\drivers\etc by adding line that looks like this
127.0.0.1 www.swamengine.com (http://www.swamengine.com) :wink:

NIelectroy
05-04-2013, 03:24 PM
'de si ga nasao, ja se ubi trazeci, aj ako te ne mrzi baci mi link na pm bas bih voleo da isprobam ;)

stajkov
18-12-2013, 08:29 PM
Pozdrav svima, imam pitanje vezano za swam, instalirao sam sve i aktivirao i radilo sve ok, vratio net i swam se odmah popeo na net i gotovo,nece da radi,obrisao i instalirao jedno 6 puta,i opet nista,kaze "product not authorized", moje pitanje, jel posotji nacin da se sredi to nekako, ili moram da obaram sistem pa sve ispocetka?! hvala unapred

pozz

elmirh
18-12-2013, 09:03 PM
I kod mene isti problem.Jeli neko rijesio????:wink:

branoy
18-12-2013, 10:29 PM
nema ba ljudi problema nikakvih, evo vidite, malo pre slikao, imam ih sve, skoro opet digao nowi win7 64, odradio host. instalirao plug, i sve radi i sad, eno dole na slici mi se vidi i net ukljucen, nikad ga ne gasim, osim ako nesto trazi za instalaciju, pa odma vratim.

http://postimg.org/image/j0592couf/full/

OFF
18-12-2013, 10:43 PM
jel to bitno bolje od starog, da trazim na pijaci?

elmirh
19-12-2013, 08:36 AM
jel to bitno bolje od starog, da trazim na pijaci?

Ovi saxofoni na kontaktu ne mogu im prici, osim toga Clarinet je vrh vrhova, veoma realistican.Zato,potra?i..........

OFF
19-12-2013, 09:40 AM
Ovi saxofoni na kontaktu ne mogu im prici, osim toga Clarinet je vrh vrhova, veoma realistican.Zato,potra?i..........

Imam clarinet I one sax brothers, ne znam da li su ti saxofoni bolji od starih ili je samo update

elmirh
19-12-2013, 02:41 PM
Ovdje u paketu dobijes ja mislim 4 saxofona(alto ,tenor,bariton i sopran).
Meni lično, daleko kvalitetnije i bolje zvuči nego ti na kontaktu, al najbolje da proba?.Sa Clarinetom sam odusevljen, samo kod postavke kontrola promijeni midi komande---tipa cc, cc1, ne znam tacno napamet,onda će ti se otvoriti i user skala na prednjem panelu, gdje mozes upisivati i orijentalne scale ako ti trebaju.Dalje u njegovom panelu imas na lijevoj i desnoj strani pode?avanja, za expresion, portamento, itd....Ipak, probaj..........:wink: al kad udjes u cubase, iskljuci net, heheheh.......

branoy
19-12-2013, 02:57 PM
off

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/dFOIKRex8Xc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/Vj1Ir57FjM0?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/PgPZp-iS-vg?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

usput ima sad i ovaj klarinet , volio bi i ovo malo probat
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/HYUjXgDBTcA?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

elimrh ima na netu sto post oresenje, mislim da se nalaze licence negde u my document, ili user, samo treba izbrisati, pa ponovo odraditi instal, ugasit net i ubacit key

msm sve to radite na test. ako vam se svidi kupite :DD