PDA

View Full Version : Kopirati grafik u EQ?!

disco violence
26-02-2013, 01:43 PM
Evo vec duze vreme se patim uz pomoc print skrina i fotosopa da iskopiram jedan grafik u vst eq.Postoji li neki laksi metod kojim bi se grafik mogao uvuci direkt u neki vst eq i kako bi to bilo najjednostavnije,a kako najpreciznije uraditi?Da li je neko radio nesto slicno i kakva su iskustva.Hvala.:banghead:

Bockie
26-02-2013, 02:15 PM
Nisam 100% siguran sta tacno pitas, ali:

U Cubendo prebacis view mixera na inserte.

Držiš ctrl ili alt za copy/cut - paste bilo kog vst/vsti i misem pustis na željeni kanal.
Kopirace ceo plug, sa svim postavkama u trenutku kopiranja ili premeštanja.

Idealno za npr overhede, pa radis jedan i kad uradis, kopiras na drugi. isto je za bilo koji vst, eq,comp,bilo sta...

Ima i za pt mislim, samo zaboravih kako tacno. Mozda na samom vst imas copy u pt-u , mislim...

awacs
26-02-2013, 03:23 PM
Evo vec duze vreme se patim uz pomoc print skrina i fotosopa da iskopiram jedan grafik u vst eq.Postoji li neki laksi metod kojim bi se grafik mogao uvuci direkt u neki vst eq i kako bi to bilo najjednostavnije,a kako najpreciznije uraditi?Da li je neko radio nesto slicno i kakva su iskustva.Hvala.:banghead:

Waves Q-Clone? On je dodu?e planiran za kloniranje hardverskih EQ-a, ali cenim da bi ako ima? interfejs sa vi?e ulaza/izlaza mogao da ga prosledi? tako da ti "uhvati" krivu od nekog VST EQ-a...

Pozdrav,

Vasa

disco violence
26-02-2013, 03:35 PM
Hvala ja bi ustvari da uradim nemoguce tj,da grafik iy pdf formata uvucem u vst plugin.

Bockie
26-02-2013, 05:45 PM
Hvala ja bi ustvari da uradim nemoguce tj,da grafik iy pdf formata uvucem u vst plugin.

Ahaaaa....

Pa onda uradis kako ti se dopada, a njima uverljivo objasnis kako si radio po tom grafiku!

:thumbsup:

Poz'

disco violence
26-02-2013, 07:05 PM
Ahaaaa....

Pa onda uradis kako ti se dopada, a njima uverljivo objasnis kako si radio po tom grafiku!

:thumbsup:

Poz'
Problem je ?to nema njih,ja moram sam sebe da zajebem, uf.... biće te?ko.:confused: