View Full Version : evo video, sempler vsti za mene broj 1 na Win7
branoy
11-10-2012, 02:23 AM
malo pre upalih klavu pa rekoh da snimim koji preset, hladni prsti haha al je... too.. bitno da se cuje i vidi king. kakav kontakt i ostala pomagala . ovo volim, da Semler ima OSCilatore i da mozes da se izivljavas na semplu, ja tek poceo , bice ovde svegaaa. cujte i portamento i sve ostalo kako zvuci, legato mono , efekti ovo ono.
<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/J2NdOYMf1v0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
branoy
11-10-2012, 03:06 PM
a evo kako radi Xphraze ,, on mi je broj 2. odma do ovog, msm ovde mi je lakse semplove sredjivati, nego u Xphraze mnogoo lakse .
iz kontakt5 ide samo drum, posto nisam znao razdvojiti ga po tipkama u Xphraze i po kanalima na cubes mixer mislim da nema ni jedan jedini efekat haha. koliko bolje zvuci bez 1000 plug i trimovanja. uvek sam tvrdio bitno je imati jednake instrumente zvucno, slika se uklopi sama,, a ne kad ubacim 10 razlicitih vsti niko s nikim, glava me zaboli. ovo je ono da se vidi da mix moze da zvuci bez iceg ako je u startu uneseno OK .
<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/KeauIyXihXE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
awacs
11-10-2012, 05:48 PM
malo pre upalih klavu pa rekoh da snimim koji preset, hladni prsti haha al je... too.. bitno da se cuje i vidi king. kakav kontakt i ostala pomagala . ovo volim, da Semler ima OSCilatore i da mozes da se izivljavas na semplu, ja tek poceo , bice ovde svegaaa. cujte i portamento i sve ostalo kako zvuci, legato mono , efekti ovo ono.
Pa ne razumem se ja toliko u semplere, u ovome ?to si postavio fora je u tome kako ti svira? te fraze, a svira? ih argumentovano (makar i "hladnim prstima"). A i nije lo?e da se ljudi podsete da Kontakt nije jedini sample player na planeti :)
Pozdrav,
Vasa
branoy
11-10-2012, 06:25 PM
fino je da neko ima da kaze da nije sve u kontaktu to jest da vidi, primeti da ima i nesto drugo, ja sam sam krenuo na kontaktu i nekako dvojka mi je bila najsladja, trojka vec pocele expaznije uveliko. kasnije 4 i 5 vec mi se ne svidja, oguglo sam na njihov zvuk, jednostavno nesto primetim sto drugi vecina ne primeti i ne svidja mi se. mozda ne toliko library koji se pravi za njeg koliko ja kad ubacujem svoje instrumente i kreiram ih. sto se tice tog kreiranja nista lakse u njemu. pregledno veliko. al jbg ako nema ono sto meni treba pod prstima dzaba mu sve. cak sam i prve all terce napravio na njemu i podelio svima na netu kako da ih urade davnih godina. itd a i sam napravio 5-6dvd banki, i eno ih stoje sad. kupe digitalnu prasinu .
ma svirka sta mi padne iz glave , nikad ja nemam nest odredjeno, nego cujem zvuk neke boje i sklopim nest na brzinu hehe.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.