View Full Version : problem instalacije cubase5 na win 7
ugljesa
09-05-2012, 10:06 PM
Imam cubase u iso formatu, mountujem ga krene instalacija kad ono halion i banke nece zbog kompatibilnosti jer je win 7 na 64 bit,takodje jos neke vst banke nisu se instalirale u samom procesu instalacije cubase-a zbog nemogucnosti izlazenja na net itd, kad ono na kraju doslo vreme da se pokrene onaj dongle neki c5.emu kad nece ni on zbog kompatibilnosti.Ja da ga pokrenem pojedinacno u kompatibility mod kad ono nista. ....
Sta da radim ljudi? Kako ste vi ovo resili kad ste instalirali cubase ? Bas me muci cudo a imam projekat neki koji mi visi nad glavom :(
Danilo S
09-05-2012, 11:16 PM
Ja imam Win 7 64bit i nisam imao tih problema. Instalirao sam normalno 32 bitni C5.
ugljesa
09-05-2012, 11:25 PM
Upravo "kupujem" neki drugi Cubase pa javljam sta sam uradio...
thnx
Molim da 'narodni' razgovori idu na p.m. Postovi o krekovanju bice obrisani, forum nema tu namenu.
ugljesa
10-05-2012, 11:20 AM
Ih bre pa jel sam lepo rekao da kupujem cubase, ja tu ne vidim nista lose :D. Dobro dobro ...
Danilo S
10-05-2012, 11:41 AM
Stekao sam utisak da je dozvoljeno u siframa. Primjetio sam ovaj vid komunikacije u mnogo tema. Nije mi jasna granica, koliko i kako se smije a kako ne smije komunicirati o "narodnom" softveru. Npr ona tema o light win 7 , pa i o waves NLS-u itd...
loscolorados
10-05-2012, 12:07 PM
brate vjeruj mi ru?i windows i di?i ga ponovo!
Stekao sam utisak da je dozvoljeno u siframa. Primjetio sam ovaj vid komunikacije u mnogo tema. Nije mi jasna granica, koliko i kako se smije a kako ne smije komunicirati o "narodnom" softveru. Npr ona tema o light win 7 , pa i o waves NLS-u itd...
Ocigledno, u skladu sa lokacijom i zivotnim standardom, narodne verzije su prisutne u nasim zivotima, za sada i to je, interno govoreci skroz cool! Sto Da Bear rece, try before u buy! Nista bolje od toga.
Mnogo tema ima u kojima se komentarisu programi, vsti, etc..., jasno je da nemaju svi originale, ali to nije sustina teme i rasprave.
Eto, to je neka granica, da bi ovo zaista bio pro audio forum.
Ako bi sada zaista usli u razmatranje odgovora na pitanje sa pocetka thread-a, jasno, poceli bi da pricamo o hakerisanju, a ne o tome kako radi odredjeni VST, cemu sluzi i kome se svidja ili ne. Razlika je jasna.
Uzgred, WIN LITE, nije nelegalan, to je adaptacija windows-a, a kojih, to je licni problem.:wink:
Poz.
P.S. Nista ne kosta da posaljes coveku p.m. ako znas odgovor, imas vremena i hoces da pomognes.
Danilo S
10-05-2012, 12:46 PM
Znači na?i komentari do tvoje intervencije nisu prekr?ili kodeks pona?anja, djelovao si preventivno?
...recimo, mirisalo je da ce se izmaci kontroli, pa rekoh, da podsetim...
Danilo S
10-05-2012, 01:15 PM
?to se mene tiče nebi sigurno. Lijep pozdrav
amaterius
11-05-2012, 09:55 AM
?to se tiće narodne verzije najveća vjerojatnost je da će? problem rije?iti reinstalacijom vinsa.Ja imam w64 i cub32 pa radi zajedno sa halion i sl. i ne tra?i kompatibilnost.A ono ?to sam i pročitao par redaka unatrag i na jo? nekoliko postova odnosi se na folk verzije. Koliko vidim nisu svi ovdje profi i ne zarađuju od toga. Da li je sad za očekivati da dam neznam koliko eura da vidim da li ja to mogu . I ako ne mogu kome i kako da to poslije utrampim.Znam da je ovo forum s ozbiljnom tematikom koji i nastoji odr?ati takvu reputaciju.ali....
Vi?e od 80% tema odnosi se upravo na turbo folk. Oni pro koji imaju i world verzije u principu znaju ?to i kako jer od toga im uvelike i kruh ovisi.
jesam li fulao
ugljesa
11-05-2012, 10:58 PM
Samo da vas obavestim da sam instalirao dobar cubase i lepo sljaka mada mi nesto prijavljuje error da nije ubacen cd kada ucitava bias. Probacu da vidim sutra sta se desava konkretno pa javljam... :)
misovoj
12-05-2012, 12:08 AM
iskljuci u BIOS-u flopi i resen problem :rolleyes:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.