PDA

View Full Version : problem firewire i liquid mix

goga
24-04-2012, 03:00 AM
Imam problem sa ovom spravom . Koristim Liquid mix vec dve, tri godine i vise puta sam ga instalirao kada je bilo potrebno bez problema . Sada odjednom nece da zavrsi instalaciju jer kompjuter uopste ne vidi LM ,ima neki problem sa fw konekcijom. Proverio sam nije u pitanju kabal a ni fw kartica na kompjuteru, isto se ponasa i na windows 7 i na hp . Nosio sam kod par takozvanih majstora ali i dalje nista . Menjao sam i unutra chip za fw konekciju jer sam cuo da on hoce da se pokvari ali nista, ili nije to u pitanju ili ovaj majstor to nije znao da uradi kako treba .
Interesuje me dali je neko imao slican problem dali je u pitanju neka glupa sitnica ili bi morao nositi LM u servis .Ako je za popravku koji su sve servisi na raspolaganju ovde kod nas koji to mogu brzo srediti .Znam za Artist i Sky dali ima jos neko ko popravlja studijske sprave.

DADDY Z
24-04-2012, 08:41 AM
mo?da da proba? ovo:
Nakon duzeg vremena i googlanja po netu, proradio mi Liqui mix 32.
Stvar je u chipu za protok fire wire.Negdje sam procitao da on vrlo brzo strada.Porucio sam ga u Austriji, kosta nekih 5 eura, a njegova je oznaka:
TSB41AB1PHP.( poucen slicnim problemom sa TC Konekt 24D)
Konacno sam dozivio da na Win 7 64 bita radi sve bez problema:
TC Konekt24D, Uad-1 x2,TC Powercore, i Liquid mix.
Sad odmah pokrene instalaciju, ne zakoci na next.
U pocetku je bio go bez emulacija i nije radio, ali kasnije sam prekopirao njegove emulacije sa originalnog DVD, a skinuo sam i emulacije sa njihove stranice i instalirao.
Da napomenem da na Texas instruments u paru sa TC Konekt24D nije htjeo raditi.Onda sam ga prekacio na Asuss Via integrisani Fire Wire i prebacio na Legacy drajver i sada radi ko sat.
Nadam se da cu nekome pomoci.
Pozz.

DADDY Z
24-04-2012, 09:00 AM
imaš ceo thread ovde:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35610