View Full Version : RCF Ayra
Da li je neko probao nesto od RCF Ayra monitora, jel to ima upotrebnu vrednost?
...o.k. znaci, ni za kupatilo...
SBaudio
09-04-2012, 04:22 PM
Bilo je nesto vec o njima...
...Ne smem da zaboravim ni ODLICNE RCF Ayra 6 aktivne monitore, koji su me zaprepastili snagom, basom (samo 6 incha woofer) i odlicnim udarcem (punch) pogledajte u "Mitrosu"
kazu da ce dobiti i druge modele iste serije (5 i 8 incha)...
fala, to sam preskocio...
SBaudio
09-04-2012, 04:50 PM
"Mitors" ih oglasava vec mesecima na sajtu po vrlo povoljnoj ceni i to sva tri modela, ali kada sam pre mesec dana svratio da ih cujem i eventualno pazarim neki model, u radnji ih nije bilo...Na moje pitanje o njima, prodavci su me nekako cudno pogledali i konstatovali da oni nisu ni culi da ih imaju :)...
Naravno, puna radnja behringer kutija, jos malo pa ce poceti da ih prodaju po pekarama i buticima... bez uvrede na racun behringer ali s obzirom da je slican cenovni rang i veliko pozitivno iskustvo koje imam sa RCF ozvucenjima, mislim da je steta ne kupiti RCF Ayra za cca 250e i to par...
Jos kad bi "neki" prodavci bili malo azurniji u recenzijama svojih proizvoda, gde bi nam bio kraj. (Full respect to Artist)
Uh, ne spominji, teska i potencijalno vulgarna tema... Ima tamo par vrlo pristojnih likova, ali ima i ... drugih. Heavy iskustva.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.