View Full Version : Rambo Amadeus Eurovi?n
Surfer
16-03-2012, 06:44 AM
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/l1uqgxh-ggU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Heh, šta reći?:D
Ima jedan odličan, odličan izraz u pjesmi.
Monetary break dance:rotfl:
Ili barem ja tako čujem.
Ne znam koliko ima šanse, ali dobro , fura svoj stil
vakatt
16-03-2012, 08:47 AM
Što se tiče teksta čini mi se da je na njegovom standardnom nivou , i za neku zapadniju evropu bi mogao biti zanimljiv, ali za azerbejdžan i drugare ne bih rekao :D
Ali muzički mi je malo podbacio, nema jasne teme, nema ni neki zanimljiv hook, i nekako mi je ostala u nekom međuprostoru, za njegove prosječne jazzy-fjužn-funky slušaoce će biti previše monotona, a za ljude koji oće hita opet ne vidim ništa posebno.
No ako već neko mora da predstavlja moj zemlju na tom takmičenju, i da uzme neke parice , milo mi je da bude on. Vjerovatno će biti i jedini koji tamo nešto kritikuje u kombinaciji sa debilnostima tipa "cool like a swiming pool" :rotfl:
DaBear
16-03-2012, 08:51 AM
Tu muziku (?) neki kvazi funk pomesan sa etnom itd...niko nece da skapira !!! Nama je mozda cool / interesantno / smesno / jako pamentno - Evropljanima ce biti :shock::confused::confused: WTF !!?
A za humor (njegov - koji je nama smesan!) SIGURNO ga nece skapirati !!
Samo mi mozemo da skapiramo grbavog lika sa strikanom kapom, koji ima sako i jase magare !!!
Opet ce da bude :shock::confused::shock::confused: WTF !!???
disco violence
16-03-2012, 08:55 AM
E da je uradio sada "Sokolov greben" sigurno bi pobedio,očekivao sam malo više melodije od njega,čini mi se da mu je ova evrovizija došla u nevreme kada je skoro ostao bez vizije.Nije ovo loše,al' samo za jedno slušanje,nema potrebe za ripitom.
quake2
16-03-2012, 09:07 AM
Na Eurosongu ce da pobedi "ko je na redu" da pobedi.Sto da se primamo i ugadjamo im razmisljajuci sta ce skapirati ili nece?....neka se potrude uostalom:).Mogu samo reci da je Rambo KRALJ (za razliku od ovog naseg "direktora":)) i uradio je posao genijalno...glasam i navijam za Crnu Goru.....a pare ce pojesti magarac,ko i uvek:-)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.