Log in

View Full Version : Colonia rmx

cAAc
05-03-2012, 02:51 PM
http://soundcloud.com/caac-1/colonia-tako-ti-je-mali-moj

cAAc
07-03-2012, 11:52 AM
gore link (SC smara)
u dubstep fazonu ,treba se sredi jos malo

DaBear
07-03-2012, 01:18 PM
Sto bi rekli Englezi "doesn't do anything for song" !

Nema dodirnih tacaka sa pesmom...gde je vokal? U dubstepu ima vokala, cak i komercijalnih vokala... nije dovoljno staviti samo jedan vokal sample...

Da li ce taj remiks da pomogne izvodjacu ? Priblizi ga novoj publici?... koji je smisao remiksa u datom stilu, ?? itd itd ... sve su to pitanja koja treba da se odgovore pre nego se pocne remiks..

cAAc
07-03-2012, 01:34 PM
Sto bi rekli Englezi "doesn't do anything for song" !

Nema dodirnih tacaka sa pesmom...gde je vokal? U dubstepu ima vokala, cak i komercijalnih vokala... nije dovoljno staviti samo jedan vokal sample...

Da li ce taj remiks da pomogne izvodjacu ? Priblizi ga novoj publici?... koji je smisao remiksa u datom stilu, ?? itd itd ... sve su to pitanja koja treba da se odgovore pre nego se pocne remiks..

Hvala DaBear na savetima ,posluzice ako ozbiljno istripujem..nisam se tripovao nista oko takmicenja i izvodjaca ..ne spavam i ubi dosada pa stancam samo ..meni je ovo ok ,treba se sredi ..vokal da izdignem ,budjav kraj i tu jos po nesto ..danas sutra

awacs
07-03-2012, 02:07 PM
Hvala DaBear na savetima ,posluzice ako ozbiljno istripujem..nisam se tripovao nista oko takmicenja i izvodjaca ..ne spavam i ubi dosada pa stancam samo ..meni je ovo ok ,treba se sredi ..vokal da izdignem ,budjav kraj i tu jos po nesto ..danas sutra

... a mo?e? ovo i da nazove? "cAAc featuring Colonia" umesto "Colonia - cAAc Rmx" i odjednom sve bude drugačije. Kad pogleda? u istoriju, ni Prodigy nisu plasirali Out of Space kao "Chase the Devil - Prodigy Rmx" nego kao svoju pesmu sa citatom Max Romea. Ili sam ne?to zaboravio :confused:?

Klin čorba.

Pozdrav,

Vasa

cAAc
07-03-2012, 02:31 PM
pa moze i tako al u onim njihovim pravilima su nesto ispisali kao ne moze nista sem rmx-a tako da cu najverovatnije da izbacim zvoncice i vokal i iscukam nesto sam

awacs
07-03-2012, 02:43 PM
pa moze i tako al u onim njihovim pravilima su nesto ispisali kao ne moze nista sem rmx-a tako da cu najverovatnije da izbacim zvoncice i vokal i iscukam nesto sam

Pa da, jebeš takmičenja, ona ionako služe samo da poguraju prodaju originala. Ali dobra ti je čorba, sad samo povadi njihove klinove i umetni svoje "look alike" događaje. Napravio si dobre kontraste između dubstepa i zvončića, sad napravi svoje zvončiće.

Pozdrav,

Vasa

cAAc
07-03-2012, 02:56 PM
ma meni bilo zezanje dok sam radio, malo izvrno neke reci na vokalu plus neke asocijacije od ranije ..pocecu da cukam nesto al me muci taj drop ,nikad nisam znao da ga uradim valjano ..samo klin :)

awacs
07-03-2012, 03:37 PM
ma meni bilo zezanje dok sam radio, malo izvrno neke reci na vokalu plus neke asocijacije od ranije ..pocecu da cukam nesto al me muci taj drop ,nikad nisam znao da ga uradim valjano ..samo klin :)

Ne, "klin" u ovoj "čorbi" je Colonia, a čorba je tvoja :thumbsup: Pa eto, isprogramiraj neke slične zvončiće, nađi neku sličnu farbu, zadr?i model zvuka i promeni sve ostalo ?to ima veze sa originalom (melodiju, harmonije...). Ako ti je već dosadno, nemoj da bude? i lenj :wink:

Pozdrav,

Vasa