PDA

View Full Version : Liquipel

Mika Technika
23-02-2012, 03:26 AM
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7Ama47RGdL4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XtsSPZCGmuY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bockie
23-02-2012, 09:14 AM
Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...:D

I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...:kupanje:

Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...

Khan
23-02-2012, 09:56 AM
Ovo je bre super za pecanje. Generises u wavelabu toncic za mamcenje ribe, bacis iphone na jedan stap, udicu na drugi i milina!

Haxli
23-02-2012, 12:22 PM
...i pitam ja "koliko traje baterija"...?
Isto pitanje postavljam i ja vec godinama... al ljudi mi se uvek smeju... :(

Mika Technika
23-02-2012, 01:09 PM
Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...:D

I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?

U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...:kupanje:

Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...

sve si u pravu!!! sve se slazem! ali ja volim tu svu tehniku, sta da radim :)

evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana :) obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana :D

inace, neko rece: kakav je to telefon, koji u tako velikim procentima jede bateriju dok pricas sa nekim(dialer guta bateriju, iz nekog razloga), i ja se slazem 1000%, valjda ce bar po tom poitanju nesta uraditi.(al opet, to su vise kompovi, nego telefoni, pa je zato to sve tako, znaci pricas preko kompa :))))

Mika Technika
23-02-2012, 01:12 PM
Ovo je bre super za pecanje. Generises u wavelabu toncic za mamcenje ribe, bacis iphone na jedan stap, udicu na drugi i milina!

:rotfl:

AudioStorm
23-02-2012, 02:44 PM

Ista stvar !!! ;)

I ja sam se navikao na jednodnevno trajanje baterije,ne smeta mi jer mi sve zavrsi u toku dana sto imam,od slusanja mjuza,koriscenje weba,snimanja,telefoniranja i ostaloga,plus sto ga jos koristim za gledanje filmova na tv-u jer softwer Samsunga nece da mi cita titl,a ne smijem da apdejtujem firmware jer se dosta rizicno,moze da ode tv u q*ac...

Tako da mi je stvarno all in one,mjuz je skroz ok,sa malom boljim sluskama,i sve u svemu ovo sto Mika kaze ja sam se navikao skroz.

Jos kad bude kesha,doplatim i uzmem Galaxy 2 i onda full HD uzitak :)

evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana :) obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.

a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana :D

Onda da ocekujemo pad ovim dual-core makinama :)

awacs
23-02-2012, 03:18 PM

:trchi::bravo:

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče :) Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...

Pozdrav,

Vasa

P.S. Nazad na topic. Paj' sad ovo:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2060321/Almost-half-water-damaged-mobile-phones-UK-dropped-toilet-study-finds.html

Bockie
23-02-2012, 06:30 PM

Nisi džabe Mika Tehnika...! :D :thumbsup:

Da, i košta bubreg i po'...

:trchi::bravo:

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče :) Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...

Net imam i ovako na E51, govnjiv, ali ima. Voleo bih ponekad taj GPS. Grozim se ogromnog ekrana sa ostacima prasetine i prstiju, što je neminovnost...:kopanos:Nisam oženjen i regulisao sam voj...a ne, čekaj, to je drugi tekst...

...dakle filmove i to gledam kući, legnem, prdnem i ahhh...
Uživam u 70 inča sa blagotvornim sjajem katode! Divne sličice se razigrano smenjuju, kao prolećni lahor, evociran sa 20000 volti proizvedenih kroćenjem prirode!

A kad nisam kući... ...zato i nisam kući jer nešto moram da radim, ili sam u studiju ili negde, dok ne nadjem jebeni posao u ovoj usranoj zemlji, i nemam vremena da blenem u glupi tranzistor...! Ali to je sad druga tema...:D
:wink:

darkstar
23-02-2012, 06:41 PM
sonim BRE ! :)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lxwWC9PqPqQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bockie
23-02-2012, 06:43 PM
sonim BRE !

Uh, gledao sam i to... Baterija 2 nedelje...fuck yeah!

Nije ni toliko što je gadan, ali što koooštaaaaa....

Najgovnjiviji model je 3-4 glave...

Mika Technika
23-02-2012, 11:32 PM
Nisi d?abe Mika Tehnika...! :D :thumbsup:

:grin:

Da, i ko?ta bubreg i po'...

to jeste, al danas za sve treba bubreg!

Net imam i ovako na E51, govnjiv, ali ima. Voleo bih ponekad taj GPS. Grozim se ogromnog ekrana sa ostacima prasetine i prstiju, ?to je neminovnost...:kopanos:Nisam o?enjen i regulisao sam voj...a ne, čekaj, to je drugi tekst...

sto se otisaka tice, to se lako obrise, mozes i od majcu :D

...dakle filmove i to gledam kući, legnem, prdnem i ahhh...
U?ivam u 70 inča sa blagotvornim sjajem katode! Divne sličice se razigrano smenjuju, kao prolećni lahor, evociran sa 20000 volti proizvedenih kroćenjem prirode!

kada te mrzi da ustanes, mozes i komp da kontrolises preko fona.

A kad nisam kući... ...zato i nisam kući jer ne?to moram da radim, ili sam u studiju ili negde, dok ne nadjem jebeni posao u ovoj usranoj zemlji, i nemam vremena da blenem u glupi tranzistor...! Ali to je sad druga tema...:D
:wink:

to je vec izbor, mozes i da ga drzis ugasenog :D

Mika Technika
23-02-2012, 11:34 PM
Ista stvar !!! ;)

I ja sam se navikao na jednodnevno trajanje baterije,ne smeta mi jer mi sve zavrsi u toku dana sto imam,od slusanja mjuza,koriscenje weba,snimanja,telefoniranja i ostaloga,plus sto ga jos koristim za gledanje filmova na tv-u jer softwer Samsunga nece da mi cita titl,a ne smijem da apdejtujem firmware jer se dosta rizicno,moze da ode tv u q*ac...

Tako da mi je stvarno all in one,mjuz je skroz ok,sa malom boljim sluskama,i sve u svemu ovo sto Mika kaze ja sam se navikao skroz.

Jos kad bude kesha,doplatim i uzmem Galaxy 2 i onda full HD uzitak :)

Onda da ocekujemo pad ovim dual-core makinama :)

savet: cekaj fon sa snapdragon 4 APQ8064 procesorom i adreno 320 GPU i onda kupuj, mada ako bude imao to sve, a ne bude imao 5.3 ekran, ja licno necu uzeti, jer vec sam se navikao na ovaj 4.3, a 5.3 mislim da bi mi bio taman :grin:

Mika Technika
23-02-2012, 11:42 PM
sonim bre ! :)

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/lxwwc9pqpqq" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

:d

darkstar
25-02-2012, 09:53 AM
Uh, gledao sam i to... Baterija 2 nedelje...fuck yeah!

Nije ni toliko ?to je gadan, ali ?to kooo?taaaaa....

Najgovnjiviji model je 3-4 glave...

VIdi, ali javlja mi se da u zivotu nisi koristio net na telefonu, i da ti telefon treba za poruke i poziv.

Sonim RULA za te stvari. Da ne pricamo o tome da je NEPOLOMLJIV.
Ja ga jos nisam uzeo, jer sam sve u love/hate odnosu sa cenom. Ali vidi, sto kaze moj kum,nije to skupo nego smo mi klosari :)

Bockie
25-02-2012, 11:17 AM
VIdi, ali javlja mi se da u zivotu nisi koristio net na telefonu, i da ti telefon treba za poruke i poziv.

Sonim RULA za te stvari. Da ne pricamo o tome da je NEPOLOMLJIV.
Ja ga jos nisam uzeo, jer sam sve u love/hate odnosu sa cenom. Ali vidi, sto kaze moj kum,nije to skupo nego smo mi klosari :)

Ahaha, pozdravi kuma! :D

Pa koristim za mail, i tako nešto da zvirnem neki info, ali u malom obimu...!
Pozivi, malo poruka, po koji mjuz, kad sam na roštiljanju ili kotlićanju za radio/mp3...eto da tandrče...

Ali da, gledao sam ih, i stvarno su životinje od telefona (http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=sonim)....! :shock:

Pazi ovo krme!!! Dobiješ i "ključ" za njega...!!! Ehehe....

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TRGTY0z6-Rg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

darkstar
25-02-2012, 01:57 PM
imas u uscu u big bangu ja sam tamo gledao ... ja ne koristim nista od tih interneta na telefonu, to me smara...a ovi plastikanci su mi realno glupost...

sa druge strane, ovo kad kupis ne menjas...a znas da nam je u prirodi da menjamo ponekad stvari cisto ono :)

Arthur
25-02-2012, 03:56 PM
HTC Desire S ovde. Nemam zamerki. jedino usrana FB aplikacija buguje nenormalno, ne verujem koliko im vremena treba da skontaju. Na bateriju sam se navikao, i ni u najavi me ne zanima to kao mana, spram svega zasta ga jebeno koristim. Laptop palim samo kad sam kuci, ne nosim ga nigde sa sobom, a kontstantno sam online i na FB, i na skype (IM i VOIP), i svi mailovi mi tu stizu, nisam ni instlairao na laptopu mail client. Taj NOTE mi je bizarno prevelik, ne verujem da su to ljudi progutali.. uzmite tablet bree

Mika Technika
28-02-2012, 08:19 PM
uzmite tablet bree

Sad ćemo da vidimo iPad3, pa ako valja, može i tablet :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk