PDA

View Full Version : Problem - TC Desktop Konnekt 6

jimitom
10-01-2012, 11:50 AM
Pozdrav svima,
poku?ati ću ?to kraće:

Konnekt 6 imam već vi?e od godinu dana i radio mi je bez ikakvih problema sve dok nisam reinstalirao windowse. Dakle i prije kao i sada koristim win 7 x64. Nakon reinstalacije windowsa i instalacije drivera (istih kao i prije), kada upalim komp nemam zvuka. Tek nakon ?to ga restartam jo? jednom, zvuk se pojavi. Drugo rje?enje je da spojim Tc na power adapter, pa onda nakon paljenja kompa izvučem i vratim fw kabel. Isti problem ima i jedan lik na tc forumu ali ni on nema rje?enje.

Molim vas, nemojte mi re ći da mi je problem u firewireu mo?da i da trebam kupiti TI chipset fw. Imam VIA karticu i Konnekt 6 mi je radio besprijekorno godinu dana. Dakle problem bi trebao biti softverske naravi. Unaprijed hvala na bilo kakvim prijedlozima.. Pozdrav :)

alavuk
10-01-2012, 12:15 PM
instaliraj 2.4 drajvere i neces da imas problema :) pa se tek posle updateuj na 2.5/2.6

jimitom
10-01-2012, 09:07 PM
alavuk,
hvala ti na pomoći, instalirao sam stare drivere i izgleda da sve funkcionira kao prije. Hvala tisuću puta :grin::grin::grin:

alavuk
10-01-2012, 09:09 PM
nema problema , imam na poslu doticnu kartu , pa sam pretpostavio da je to problem ... slobodno se sad update-uj na 2.5 ali preko njegovog kontrol panela !

jimitom
11-01-2012, 11:09 AM
Kada idem na update preko TC Control panela, ka?e mi da postoji novija verzija (2.5 naravno) i samo mi otvori TC stranicu za dld drivera. Ne apdejta se sam.. ne vidim koja bi razlika bila u instalaciji na taj način.. ??

alavuk
11-01-2012, 11:57 AM
onda update-uj "rucno" :)