zeha
26-10-2011, 12:55 AM
Pozdrav, ovaj mik. mi je donet iz USA, naravno kupio sam odgovarajući adapter za njega i na prvoj probi sam bio veoma zadovoljan kvalitetom signala. Međutim relativno brzo mikrofon je počeo gubiti signal između baze i mikrofona, ponekad baza uopšte ne vidi mikrofon, a ponekad se javlja neki ogroman šum - kad govorim sve distorzira. Uključim i isključim mikrofon i bazu par puta i on proradi, ali posle 5 min. nekad posle 2-3 sata ponovo se javlja isti problem, dakle potpuno je nepredvidiv i nesiguran u radu. Probao sam mikrofon na drugoj bazi, isti problem se javio što znači da je problem u predajniku na mikrofonu (pretpostavljam).
Zanima me da li je neko imao sličan problem, i da li zna kako može da se reši? ili d a mi preporuči dobrog servisera koji me neće pokrasti kao većina u koje sam izgubio poverenje.. inače mikrofon je kupljen nov preko ebay-a Unapred sam zahvalan na odgovorima!
Zanima me da li je neko imao sličan problem, i da li zna kako može da se reši? ili d a mi preporuči dobrog servisera koji me neće pokrasti kao većina u koje sam izgubio poverenje.. inače mikrofon je kupljen nov preko ebay-a Unapred sam zahvalan na odgovorima!