View Full Version : Josh jedan spot..
HeatMan
26-09-2011, 08:04 PM
http://www.mtv.rs/video/2083/struka-ft-marqo-maraqya-zivot-je-kocka
Ngino
26-09-2011, 10:14 PM
Ne`a sta, pravo americki nadrkano! Jedino mi je malo fotografija u spotu cudna ili je do kompresije klipa?!? Boje su jako cudne i prejake ali je dobar!
www.myspace.com/slikaiprilikamusika
Bockie
27-09-2011, 09:08 AM
Ne slusam, pa nisam kompetentan u oceni repa ili sta li je, ali mogu reci svaka cast za odradjen posao! Nesto mi prolazi kroz glavu, kao da, osim sto je "tamo" sniman, kao da je tamo i zavrsen spot... Sve je bolje od lose tjunovanog i okrecenog kabriolet krsa iz '92. koji se voza "po kraju" i recju "brate", "ubili mi druga" i "nije nam pruzeno" koja se ponavlja 89 puta u pesmi...!
:D
Kako god, bravo!
P.S. Slika je odlicna, boje, sve, nije nista prejako, to je taj valjda fazon ili sta, meni je to sve cool...ovako bar "laicki"...:)
Filip_
27-09-2011, 10:01 AM
Tekst manj vise :), ali spot, a posebno muzika (matrica) mi se bas dopada.
Rhino
27-09-2011, 10:28 AM
Tekst manj vise :), ali spot, a posebno muzika (matrica) mi se bas dopada.
Slicno...
Muzika = banja
Struka = i flow i prica 'nako...
Spot = dobar (mada mi je isforsirano u smislu - WOW vidite me u Vegasu, pa onda odma u prvom kadru sve znamenitosti grada da se slucajno ne zapitamo dje se sve zbiva... Ali se slaze sa temom sto jes-jes, tako da nije ona loshina kao kad neki pop pjevac ode da snimi spot u London, Pariz, New York) :)
Danilo S
27-09-2011, 10:42 AM
Meni sve cool, sve 5. Jednio mi hook ne zvuči dovoljno catchy (melodijski). Muzika odlična, strukin flow kao i obično dobar, mada je ovdje malo opustio glasne ?ice pa je jo? vi?e po mom ukusu.
Pozz i čestitam na ovome.
HeatMan
27-09-2011, 05:01 PM
hvala ljudi! drago mi je da vam se svidja! :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.