PDA

View Full Version : Koju mixetu uzeti?

djovan
12-08-2011, 10:37 AM
Imam PM600 skoro deset godina i jednom me je iznevjerio nesto izgorilo i čovjek promjenio i radi dan danas. Jedino mi neradi na njemu oni cinc ulazi, recimo kada hocu da pustim preko laptopa na razglas pa koristim neke alternativne metode.
PM 600 mi koristi solidno za unutarnje prostore jer radim sam pretezno ali kao sada kada sam na moru i povelika terasa onda ga moram tjerati malo vise da pokrijem cijeli prostor jos kada ispred plesu onda je problem.
Htio bi uzeti nesto jace recimo PM1000 ali mi je previse love, imali kakva alternativa ? Recimo Yamaha, Roland ili neki drugi a da opet ostane kvaliteta solidna?

nikolaivanic
12-08-2011, 02:10 PM
Mozda alternativa..
ostanes na starom dobrom konju;)..
dodas slave+dodatne zvucnike za vece prostore, moze i sa skretnicom da bude total razbijanje, subs+stereo?
Tako, kada radis manje ne vuces previse..

djovan
12-08-2011, 03:58 PM
Sada imam jedan bas bin koji tjeram iz mainout-a ima na sebi modul i mozda da jos jedan ubacim...i za van bi islo samo sto bi htio da mi sve radi na pola snage a da je ok s soundom..

nikolaivanic
12-08-2011, 04:27 PM
pa tako nesto, dignes gore horne, midove... binovi dole, to je ok. ili neke kvalitetnije fullrange takodje gore, da idu preko glava, ravno u usi))).. imas svasta za kupiti, nece biti tesko)

Mogli
13-08-2011, 04:17 PM
Ako tako dugo vremena koristis PM, onda ce ti i Yamaha i Roland biti veliko razocarenje. Nikolaivanic te je odlicno posavetovao. Ostani na starom softweru, samo napravi upgrade:wink:

djovan
13-08-2011, 04:38 PM
Ma negdje sam procitao o novoj tehnologiji RX - kod rolanda ili yamahe vise nisam siguran gdje i da imaju odlican eq....a opet sam sasvim zadovoljan s Dynakordom jedino da mi je dignuti na 1000 snagu pa da radim bez problema i vani ....jer na moru ima i problem vjetra kada puhne odnese zvuk, a opet nije to cesto...hebiga