PDA

View Full Version : Remix pesme od darkwood dub-a

Slankamenac
08-05-2011, 07:15 PM
Pozdrav,

Zeleo bih da postavim link pesme koju sam radio za remix takmicenje darkwood dub-a u nadi da cu dobiti kartu za exit za sva 4 dana...
http://soundcloud.com/slankamenac/darkwood-dub-nesto-sasvim-1

Komentari o mixingu i masteringu od starijih i iskusnijih su veoma pozeljni tako da vas molim da napisete vase misljenje.

Hvala unapred,
Pozdrav...

cAAc
08-05-2011, 10:28 PM
:)

Slankamenac
09-05-2011, 02:48 PM
Neki comment? Napravi novi thread...

DaBear
09-05-2011, 02:59 PM
Neki comment? Napravi novi thread...

pa...sta da ti kazem. Prvo VRLO VRLO je slicno originalu...poenta remixa je da prikazes pesmu u nekom drugom svetlu / aranzmanu / stilu / tempu.
Drugo, mnogo ti se sve pogubilo u reverbima, nema ataka na bubnju, sve je nekako tanko, linearno, bezivotno...:(

cAAc
09-05-2011, 03:47 PM
izvini ..nisam hteo da pravim jos jedan isti

Slankamenac
10-05-2011, 07:03 AM
izvini ..nisam hteo da pravim jos jedan isti
no frks, odslusao sam tvoj remix, totalni trip ali u granicama estetike, dobro je i isproducirano. za moj ukus tek malo fali u niskim i isto toliko u visokim i -1db na 500Hz, 0.5q
evo sada slusam opet, drop na 0:27 je zarazan

@DaBear
jbg, jeste slican originalu .. tu sam se sjebao, prvi mi remix :/

"linearno, tanko, bezivotno" se odnosi na bubanj ili na celu pesmu?
mislis da bi bubanj mozda treba da bude vise kompresovan ili glasniji?

cAAc
10-05-2011, 02:52 PM
Hvala ,
Sto se produkcije tice tu nisam mnogo mesao svoje prste ..na masteru malo kompresor i malo eq
Meni ova rmx takmicenja dodju dobra za eksperimentisanje i zezanje jer kad radim nesto svoje dok nacrtam ritam bas ,pozadine,automatizacije zaboravim sta sam hteo na kraju tako kad sledeci put budes radio slobodno malo slobodnije i isprobaj neke stvari koje nisi ranije radio ,ako nista drugo mozda dobijes ideju i inspiraciju za neke buduce radove ..pozz